in

Als je een kind ziet met een tattoo op hun arm in de vorm van een hart, dit is wat het betekent

Mensen hebben de neiging om de beste delen van hun leven op sociale media te plaatsen, waarbij ze vaak het “echte leven” negeren.

Dit kan onnodige druk creëren voor iedereen met een stresserend leven. Winter kan een hard seizoen zijn voor veel mensen, en dat is precies waarom dit verhaal van een moeder en haar zoon zo populair geworden is – en zo belangrijk om te delen.

Een moeder uploadde onlangs een foto op Facebook die snel viraal ging. In de foto zie je een klein hartje getekend op een kleine pols. Het wil zeggen dat Liz Petrone haar zoon kampt met angst. Liz deelde het volgende in het bericht:

“Misschien is het de manier waarop de seizoenen verschuiven, een beetje per keer, tot het helemaal niet meer langzaam is en het zo snel koud wordt dat je de warme lucht van de vroege val inademt en je uitademt in een mistige rook van adem in de vakanties.”

Lees ook  Ex-echtgenoot verliest testikel nadat vrouw hem tijdens heftige ruzie knietje in het kruis geeft.

Ze vertelt verder:

“Of misschien is het gewoon dat hij het me elke ochtend bleef vragen sinds hij met school begonnen is in september: ‘Mama, is het vandaag kerstmis?’ waarop ik gewoon lachte en zei ‘oh nee schatje, het is nog veel te lang’. Behalve nu dat dat niet meer zo waar is en de anticipatie is zo veel dat ik denk dat hij spontaan zou kunnen ontbranden.”

Liz zei dat haar zoon aan het wenen was deze ochtend toen de schoolbus hem oppikte. Ze probeerde hem te troosten en plaatste haar handen tegen het busvenster voor hij vertrok. De volgende ochtend, toen ze samen zaten aan de bushalte nam ze een pen uit haar zak.

“Ik pakte zijn pols vast, kuste zijn adertjes waar het bloed stroomt, en tekende dit hartje.

“Ik weet dat het moeilijk is soms,” vertelde ze haar zoon aan de bushalte.

Lees ook  Ze wachtte jaren voordat ze haar voet liet onderzoeken. Artsen berichten haar dan iets wat niemand aan zag komen

“Ik wil dat je naar dit hartje kijkt telkens je het moeilijk hebt. Ik wil dat je kijkt, en ik wil dat je onthoud dat ongeacht wat er gebeurt, er iemand is voor je wanneer je thuiskomt. Iemand houdt van je!”

De bus stopte. De kleine jongen stak de straat over en klom in de bus.

“Ik wachtte voor hem om me te zien, te zwaaien of zelfs te huilen, maar hij keek niet naar me. Wat hij wel deed, is kijken naar zijn pols. Ik weet dat het moeilijk is voor velen onder ons. Ik weet dat de feestdagen dat soms moeilijker maken, zoals ook de koude en de donkere dagen. Ik weet dat. Maar wat we allen moeten herinneren is erg simpel. Dat we van elkaar houden.”

Deel aub dit prachtige bericht van deze moeder aan haar zoon!

Het buitengewone verhaal van miljardair Marcel Amphoux en zijn vrouw Sandrine

Tweelingen geboren met verschillende huidskleur – 18 jaar later zien ze er helemaal anders uit