in

Als de vrouw ziet op de verborgen camera wat haar aanstaande doet met haar hond. Ze blaast meteen haar bruiloft af.

Ninna Mandi uit Rio de Janeiro vertrouwde het niet toen haar bulldogs blauwe plekken overal hadden. De honden waren echte lieverds ze deden geen vlieg kwaad en ondanks hun uiterlijk waren ze nooit vechtlustig.

Hier een afbeelding van Ninna met haar 2 hondjes.

Zou het dan toch haar man zijn? Om er 100% zeker van te zijn dat het toch haar man niet was plaatste ze een verborgen camera in haar woonkamer. De beelden die ze toen zag schokte haar.

Lees ook  Samantha de Jong: ‘Ik sprong, maar wilde niet dood’

Ze was zo geschokt van de beelden dat ze direct besloot het huwelijk af te blazen.

De man pakte terwijl Ninna niet thuis was haar hond bij zijn achterpoot en sloeg hem zo tegen de grond aan. De beelden deden haar gruwelen.

Toen ze de beelden had bekeken belde ze in woede haar aanstaande man op. Het huwelijke kon hij wel op zijn buik schrijven. Ook deelde ze de beelden op youtube. Tegen de man loopt nu een proces vanwege dierenmishandeling.

Lees ook  Mysterie rond koppeltje dat Maxi-Cosi laat verdwijnen aan meer in Spa

Dat je jezelf zo in iemand kan vergissen. Nina dacht dat ze haar droomman had gevonden. Dit bleek dus het tegendeel. Gelukkig had ze de camera’s geplaatst. Stel je voor ze zou met zo’n engerd getrouwd zijn.

Deel dit artikel met je vrienden als jij vindt dat dierenmishandeling moet stoppen.

Deze jongen vrouw ontwaakt na vijf maanden coma. Wanneer de dokter haar iets komen brengen, kan ze haar ogen niet geloven.

PAS OP! Er gaat een WhatsApp-bericht rond dat je NIET moet openen!