in

Als de artsen de pasgeborene zien, happen ze naar adem. De baby ziet eruit als een 80-jarige man!

Een baby zoals deze hadden de dokters van het ziekenhuis in Magura, Bangladesh, nog nooit gezien: de kleine jongen zat van kop tot teen onder de rimpels. Hij lijkt meer op een 80-jarige dan op een pasgeborene! Zijn ruwe huid is op zijn rug bovendien met dikke, zwarte haren bedekt. De artsen vermoeden dat de baby aan Progeria lijdt. Deze zeldzame aandoening veroorzaakt een genetisch defect waardoor de patiënten veel sneller dan normaal verouderen. In de onderstaande video zien we het kleintje dat zowaar al grijs geboren werd.

Lees ook  Maak gebruik van DEZE eenvoudige truc, om de hele zomer lang geen last van teken te hebben!

Progeria komt voor bij 1 op 4 miljoen geboortes. De patiënten halen het meestal slechts tot hun tienerjaren. Voor het overige verkeert de pasgeborene in goede gezondheid. De ouders, Biswajit en Parul, kunnen hun geluk niet op met hem. Ze noemen de baby hun “wonderjongen”. “Er bestaat geen enkele reden om ongelukkig te zijn omwille van zijn uiterlijk”, zegt zijn vader. “We aanvaarden hem zoals hij is. We zijn blij om hem in onze familie te mogen verwelkomen.”

Lees ook  Toeriste (26) zwaargewond na hoge sprong van Italiaanse brug

DEEL dit bericht om deze ouders het beste toe te wensen!

Babymeisje blijkt miskraam te zijn en leeft nog 2 uur in de armen van mama voordat ze overlijdt

20 praktische gebruiksmogelijkheden voor Coca Cola. Bewijst ook meteen dat Coke niet in het menselijk lichaam thuis hoort