in

Alleenstaande moeder van 3 kinderen staat op het punt een abortus te ondergaan… totdat ze ziet wat er op de grond valt

Het moederschap is een levenslange zegen, maar sommige vrouwen hebben twijfels en angsten. Een angstige, zwangere vrouw ervoer een ongelofelijke interventie die haar leven voorgoed veranderde.

Precies toen ze als vrouw de moeilijkste beslissing van haar leven moest nemen, nam God haar bij de hand en toonde haar de weg!

Een van de beste zegeningen in het leven is het wonder van het leven. Een kind ter wereld brengen, vereist geduld, moed en een onbaatzuchtig hart. Kimberly had al drie kinderen toen ze ontdekte dat ze zwanger was van een vierde kind.

Het was ongepland en het leek eerder een last dan een zegen. Met een vriendje dat haar bedroog en al drie kleintjes thuis die al haar tijd opeisten, nam ze de harde beslissing om haar zwangerschap te beëindigen.

Lees ook  Achttien jaar na de moord op haar jongste dochter (10) verliest moeder ook tweede kind door moord

Terwijl ze in het ziekenhuis zat te wachten, werd ze overmand door spijt en verdriet. Ze zat daar zeven uur lang en ze schipperde tussen goed en kwaad. Uiteindelijk ging ze naar de balie om aan de procedure te beginnen.

Toen ze naar haar identiteitskaart zocht, viel er iets anders uit haar tas. Het was een kaartje dat enkele klanten enkele dagen voordien voor haar hadden achtergelaten.

Kimberly voelde de aanwezigheid van God op dat moment. Op het kaartje stond de naam van een kerk en de volgende boodschap:

“Wees niet bang, want ik ben bij jou. Wees niet ontmoedigd, want ik ben jouw God. Ik zal je kracht geven en je helpen. Ik zal je optillen met mijn zegevierende hand.”

Lees ook  Politieagente Leanne krijgt bakken met kritiek na posten van ‘pikante foto’s’

Plotseling verdwenen al haar twijfels. Kimberly wist dat haar geloof haar door deze zwangerschap zou leiden. Ze zei tegen de receptioniste dat ze van gedacht was veranderd. Twee jaar na deze goddelijke interventie deelde Kimberly haar verhaal op Facebook:

“Ik denk dat het God’s manier was om me te tonen dat het ZIJN plan was en dat het altijd groter en beter zal zijn dan alles wat ik ooit gekend heb.”

Kimberly schreef zelfs een lied over haar ervaring met de titel “Little Hearts.” Beluister het hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die je liefhebt!

Zeg voorgoed vaarwel tegen spataderen door gebruik te maken van één simpel ingrediënt!

Besproei je bank met deze alcoholische drank. Als het is opgedroogd, zal je een geweldig verschil zien