in

Alle farmaceutische bedrijven hebben het fruit dat kanker bestrijdt verborgen gehouden. Iedereen moet weten over deze vrucht!

Veel deskundigen beweren dat deze vrucht kanker kan bestrijden en het is allemaal natuurlijk en veilig. Het is 10.000 keer beter dan gewone kanker methoden voor de genezing.

Helaas zijn de voordelen van deze vrucht verborgen gehouden voor de mensen, aangezien de apotheken geen geld kunnen verdienen met hun medicijnen.

Guanabana of Zuurzak
Deze vrucht heet guanabana of zuurzak, en de boom is lang. De vrucht is groot en zoet en meestal gebruikt in drankjes en gebak.
Je kunt deze boom planten in de tuin, en het sap gebruiken van de vrucht om kanker te voorkomen! Ook heeft deze vrucht geen bijwerkingen zoals chemo.
Het is bewezen heel goed voor kanker bestrijding te zijn,en andere gezondheidsproblemen.
Het spectrum voor het gebruik van antibiotica is groot en ook dood deze vrucht parasieten en schimmels . Ook helpt het bij depressie, en stress.
In de laatste 50 jaar zijn er meer dan 20 proeven in laboratoria gedaan,die de efficiƫntie bewijst van het doden van kankercellen van meer dan 12 soorten kanker (prostaat-, borst-, colon, eierstok, alvleesklier).
De verbazingwekkende eigenschappen van de vrucht stoppen de groei van kankercellen 10,000 keer meer dan adriamycine, het chemo middel.
OOK,
Het beste is dat de gezonde cellen intact blijven, en alleen de zieke cellen worden aangepakt, in tegenstelling tot chemo methoden.

Lees ook  Kind in kinderwagen te water, moeder springt erachteraan

Als de zwarte kat de tuin uit komt, hangt er een levende slang uit zijn neus! Maar een tweebener weet daar de juiste remedie voor

Niemand wilde deze kat aanraken. Maar deze man deed dat toch en het was hartverscheurend