in

Alexandra (23) dacht dat ze zwanger was van tweelingen – barst in tranen uit wanneer de dokters haar de echofoto tonen.

Toen de 23-jarige Alexandra Kinova en haar echtgenoot Antonin vernamen dat ze zwanger waren, waren ze dolblij. Het koppel uit het Tsjechische dorp Milovice, op enkele kilometers van Praag, had al een zoon, maar ze waren verheugd om een nieuw familielid te verwelkomen. En hun vreugde werd alleen nog maar groter toen de dokter hen vertelde dat er twee baby’s in de buik van Alexandra zaten, zeker omdat het koppel altijd al drie kinderen gewild had.

Maar algauw werd het koppel opnieuw bij de dokter geroepen, waar Alexandra en Antonin nieuws kregen waarop ze niet voorbereid waren. Toen de dokter de echofoto aan Alexandra toonde, was ze zo geschokt dat ze begon te huilen.

Lees ook  Man vermoordt eigen dochter, “omdat ze haar leven verknoeide”

De dokter die eerst had gezegd dat Alexandra zwanger was van tweelingen moest zichzelf corrigeren en deelde haar mee dat ze drielingen droeg.

Maar na enkele echografieën meer moest de dokter besluiten dat ze in werkelijkheid vier foetussen in zich had. Maar de buik van de 23-jarige vrouw bleef maar groeien, en na een laatste echo, werd de ongelofelijke waarheid bevestigd: Alexandra was zwanger van wel vijf kinderen!

In de zomer van 2013 was het tijd voor de geboorte, en gelukkig verliep alles zonder complicaties.

De vier jongens en het meisje kwamen via keizersnede ter wereld.

Er was echter een beetje meer drama dan er had moeten zijn.

Lees ook  Slaap je met de slaapkamerdeur open? Tijd om daar snel verandering in te brengen. En wel hierom!

Papa Antonin miste de bevalling bijna omdat hij vastzat in een vertraagde trein. Gelukkig raakte de aanstaande vader nog precies op tijd in de verloskamer.

“Ik huilde de hele weg want ik was zeker dat ik het zou missen”, vertelde hij.

Dit was de eerste natuurlijke geboorte van vijflingen ooit in Tsjechië. Vandaag groeien de kinderen Deniel, Michael, Alex, Martin en Terezka gezond en wel op in het gezin.

Zijn ze geen prachtig gezin?

De kans om vijflingen te krijgen is 1 op 47 miljoen, en de kans dat alle vijf de kinderen de zwangerschap en de bevalling overleven is nog kleiner. Dus dit is gewoon een onvervalst wonder.

Grap van de dag: Man scheidt op het slechtst denkbare ogenblik van zijn vrouw.

Op de optredens waar Rapper Boef nog wél welkom is, mag hij zich alvast opmaken voor een flinke bierdouche.