in

Aha: zó komt Sven Kramer dus aan dat litteken op zijn wang

Een ongeluk zit in een klein hoekje
Wat zijn sportprestaties betreft, kun je alles wel op het internet vinden over Sven Kramer. Over zijn privéleven is wat minder bekend, maar dat vinden we meer dan logisch. Toch kunnen we het niet helpen om nieuwsgierig te zijn naar dat litteken op zijn wang. Hoe zou hij daar toch aankomen?

Zou het een schaatsongeluk zijn geweest?

Litteken
Sven Kramer spendeert zoveel minuten op het ijs om zijn prestaties te verbeteren, dat het bijna logisch is dat er wel een keer wat mis zal zijn gegaan. Zou een schaatsongelukje dan ook de veroorzaker zijn van het litteken op zijn wang? Het is een vrij aannemelijk verhaal, maar zo blijkt de vork niet in de steel te steken.

Lees ook  Roxeanne Hazes ziet er beter uit dan ooit: “Wat een inkijk!”

Ongeluk
In een biografie over de schaatser, wordt veel over het leven van Sven duidelijk. Zo ook dat hij vroeger een druk jongetje was. Hij was gek op sporten en speelde veel met vriendjes. Tijdens een onoplettend moment heeft hij het litteken opgelopen. Toen hij als jongetje met een vriendje aan het spelen was, rende hij namelijk dwars door een schuifpui. “Zo wild was ik”, vertelt Sven aan het AD. “Ik zat onder het glas en mijn gezicht zat helemaal onder het bloed. Ik ben daarna een jaar lang met plastische chirurgie bezig geweest, maar het is goed afgelopen.”

Lees ook  Gordon deelt shirtloze foto van afgetraind lichaam, wat een prestatie!

Gordon deelt shirtloze foto van afgetraind lichaam, wat een prestatie!

Wat een verdriet voor Peter van der Vorst, wij wensen hem erg veel sterkte toe