in

Agenten moeten kotsen als ze zien waar een wrede moeder haar 12-jarige zoon een jaar lang opsloot

Ze was zijn moeder en sloot hem op in de badkamer – en liet hem daar een jaar lang zitten. Haar naam is Brandy K. Jaynes, 36, en ze is van Toquerville, Utah. Jaynes werd aangehouden en aangeklaagd wegens zware kindermishandeling. Het was de vader van de jongen die hem vond. Hij woog amper 14 kg en kon niet rechtstaan.

David Crouse van de lokale politie zei dat de jongen op een slachtoffer van een concentratiekamp leek. Wat voor een moeder doet nu zoiets? Wat ging er in haar hoofd om?

Lees ook  Als je iemand kent die dit jaar een griepprik overweegt, laat hem dan dit zien

In de badkamer lag een deken, een leeg blik bonen en er was ook een camera geïnstalleerd om hem in het oog te houden. Volgens de verslagen lag de badkamer vol uitwerpselen.

De lichtknoppen waren afgeplakt zodat het licht niet aangeknipt kon worden. Dit was dus allemaal gepland. Er waren nog twee andere kinderen in het huis die bij de moeder werden weggenomen.

Lees ook  Ful House-actrice veroozaakt borstenschandaal met deze foto

De moeder beweerde dat de jongen daar zat omdat hij daar graag was. Ze zei ook dat het voor zijn eigen veiligheid was. De jongen wordt verwacht helemaal te zullen herstellen. Hij zal enkele weken in het ziekenhuis moeten verblijven.

DEEL dit hartverscheurend bericht met iedereen die je kent!

Vrouw verborg geheim in de muur. 38 jaar nadat ze overleed, laat een vreemde het aan haar man zien

De aanstaande vader filmt de buik van zijn vrouw. Maar na 35 seconden blijkt het iets heel anders te zijn!