in

Achttien mannen in India opgepakt voor verkr*chten twaalfjarig meisje

In India zijn achttien mannen opgepakt en voor de rechtbank verschenen voor het meermaals verkr*chten van een twaalfjarig meisje.

De verkr*chtingen vonden gedurende een periode van zeven maanden plaats. De daders en het slachtoffer wonen in het zuidelijk gelegen Madras, ook wel bekend als Chennai, de op vier na grootste stad van India.

Onder de verdachten bevinden zich beveiligers, liftbedienden en loodgieters die werkzaam zijn in het appartementencomplex waar het meisje woont.

Lees ook  Bridget Maasland: 'Het gaat echt goed met mij'

De mannen bedwelmden het meisje volgens de politie verschillende keren met drugs en namen haar mee naar leegstaande appartementen in het complex.

Volgens plaatselijke media bedreigden de mannen het meisje met messen en dreigden ze filmpjes openbaar te maken als ze er iemand over zou vertellen. Uiteindelijk vertelde het slachtoffer haar oudere zus over de verkr*chtingen, waarna de familie de zaak bij de politie meldde.

Geweld
De politie pakte de mannen maandag op op verdenking van verkr*chting, intimidatie en poging tot moord. De verdachten moesten gered worden van een woedende menigte, die hen met geweld het complex uit wilden slepen.

Lees ook  Politie: ’Zorgen om vermiste Dennis (30) uit Zuidbroek’

In India worden per dag gemiddeld meer dan honderd gevallen van verkr*chtingen gemeld. De Indiase regering paste eerder dit jaar het strafrecht aan waardoor op het verkr*chten van kinderen van jonger dan twaalf jaar de doodstraf staat. Voor verkr*chting van tieners tussen de twaalf en zestien jaar staat minimaal twintig jaar cel.

Man die s*ks had met paard: ’Ze rook aan mijn kruis en gaf mij een knipoog’

Geweldig nieuws voor voormalig K3-zangeres Josje Huisman