in

Achter deze prachtige baby schuilt een verschrikkelijk verhaal

Haisley Jo is een plaatje. Maar er zit een waar horrorverhaal aan het pasgeboren kindje vast.

Haar moeder, de 22-jarige Savanna Lafontaine-Greywind, is veelvuldig in het nieuws geweest om een hartverscheurende reden. Toen ze 8 maanden zwanger was van Haisley Jo, raakte ze vermist. En 10 dagen later trof de politie haar levenloze lichaam in een rivier aan.

Eerste babyfoto’s
En baby Haisley Jo? Die was uit Savanna’s lichaam gesneden, door een man en zijn vrouw die zijn opgepakt. Volgens inschatting is dit gebeurd op 19 augustus, terwijl Savanna op 20 september uitgerekend was. Toen de politie het kindje aantrof in het appartement van de gearresteerde man en vrouw, was ze 2 dagen oud. Nu is ze bijna 1 maand oud, en zijn de eerste foto’s van haar gepubliceerd.

Lees ook  Tot in de dood omarmen ze elkaar stevig. Pas na duizenden jaren ontdekken onderzoekers hun geheim

Dna-test
Wonder boven wonder maakt baby Haisley Jo het heel goed. Een dna-test moet nog officieel uitwijzen of het meisje inderdaad de baby van Savanna is. Maar bij zowel Savanna’s ouders als haar vriend Ashton Matheny, de vader van haar kind, bestaat eigenlijk geen twijfel.

Precies Savanna
Luttele dagen na de begrafenis van Savanna mochten zij Haisley Jo komen bewonderen in het ziekenhuis. Wat moet dat bitterzoet zijn geweest. “Ze is prachtig”, vertelt vader Ashton aan WDAY 6, die vol trots foto’s van het meisje met de wereld deelt. “En ze lijkt precies op Savanna.”

Lees ook  Stuk lego valt na 2 jaar uit neusgat jongen

Nog even in het ziekenhuis
Hoe lang het babymeisje nog in het ziekenhuis moet blijven, is niet bekend. De kinderbescherming neemt haar onder zijn hoede en wacht de dna-test af. Maar het allerbelangrijkste is dat Haisley Jo haar brute geboorte heeft overleefd en hopelijk een prachtige toekomst tegemoet gaat.

Unieke Zevenling Wordt 18 Jaar. Dit Is Hun Leven!

Twee honden achtergelaten in auto op parkeerplaats Efteling