in

Aap kidnapt puppy en rent weg, maar niemand begrijpt waarom

Toen een puppy werd achtergelaten in de straten van Rode, India, had hij onmiddellijke hulp nodig als hij wilde overleven.

De gevaarlijke straten in de stad zijn geen plaats voor een kleine puppy – iedereen weet dat!

Maar er was geen enkele persoon die de arme puppy wilde helpen.

Het was een onverwacht iemand die ineens naar voren sprong om hem te redden.

Toen deze wilde aap de eenzame puppy zag, nam zijn vaderlijke instinct het over. Hij sprintte naar de puppy en pakte hem op in zijn armen. Toen verdween hij.

Maar de lokale bevolking zou al snel een ongelooflijke ontdekking doen: het bleek dat de aap voor de puppy had gezorgd en hem voedsel, onderdak en al het andere had gegeven dat hij nodig had om te overleven, inclusief bescherming tegen elk ander dier dat hem kwaad wilde doen.

De aap omhelsde de puppy en droeg hem in zijn armen alsof het zijn eigen baby was.

Misschien was de aap gescheiden van zijn eigen kinderen en voelde hij een sterke drang om de verlaten pup te voeden?

Lees ook  Iedereen weigerde deze besmettelijk zieke kat aan te raken. Dan geeft deze vrouw hem een knuffel

Het enigszins ongebruikelijke paar werd bekend in Rode. Mensen vonden het geweldig om het hartverwarmende duo samen rond te zien lopen. Veel mensen gaven ze honden- en apenvoedsel om ervoor te zorgen dat ze geen honger zouden krijgen.

Wanneer ze voedsel kregen, liet de aap de puppy altijd eerst eten, net zoals elke ouder dat zou moeten. Zodra de puppy vol was, at de aap de rest op.

Is het geen prachtig bewijs dat dieren eigenschappen hebben zoals onzelfzuchtige vrijgevigheid en vriendelijkheid (wat niet het geval is voor alle mensen!)?

De aap verzorgt ook de puppy en haalt luizen en teken uit zijn vacht. De puppy is in veel betere staat dan hij zou zijn geweest zonder zijn beschermer, meldt The Dodo.

De puppy weet duidelijk dat zijn redder een echte beschermengel is, want wanneer de aap hem neerlegt, probeert hij nooit weg te rennen.

Hij blijft altijd aan de kant van zijn adoptievader. De aap zorgt ervoor dat de puppy in alle rust kan slapen, zodat hij veilig is voor andere dieren.

Lees ook  Ze redden deze dakloze hond van de straat. Maar dan zagen ze hoe hij wandelde. Arme stakker …

Apen zijn op verschillende manieren net mensen, hun familiebanden zijn net zo sterk als mensen. Het is dus geen verrassing dat het een aap was die de vader werd van deze verlaten pup.

Normaal gesproken proberen deze twee dieren elkaar waarschijnlijk te ontwijken, maar de liefdevolle band tussen hen is voor iedereen duidelijk te zien!

Sommige mensen vermoeden dat er problemen zullen zijn als de hond opgroeit en in de toekomst groter wordt … Maar ik weet zeker dat de aap hem nog steeds zal proberen rond te dragen en voor zijn vriend te zorgen!

Wat een geluk dat deze puppy zo’n zorgzame en attente voogd vond! Ben je zo verbaasd over dit duo als wij? We zouden allemaal een lesje kunnen leren van de hartelijkheid die deze aap toonde!

Deel het verhaal van dit ongewone vader-zoon-paar met je vrienden op Facebook. Ze zijn het bewijs dat liefde en gezelschap tussen verschillende soorten kunnen bestaan ​​!!

Zwangere dalmatiër met gigantische buik op punt om te bevallen: dan beseft dierenarts zijn fout

Zoek je een goedkope woning? – Dit huis is in 6 uur gebouwd en kost €26.500