in

Aanrander Roden staat mogelijk op film

De politie in Drenthe die onderzoek doet naar een ernstig zedenmisdrijf in Roden, heeft camerabeelden gekregen van mensen uit de directe omgeving van de straat waar een jong meisje werd misbruikt.

„We hebben van diverse mensen camerabeelden ontvangen en gaan nu kijken of de man die we zoeken is vastgelegd”, zo laat een woordvoerder weten. Het gaat om camerabeelden van particulieren en bedrijven. Als er beelden zijn van de vermoedelijke dader, gaat de politie kijken of ze met het publiek gedeeld worden.

Nelly (96) is door corona doodongelukkig en gaat in hongerstaking

Het zedenmisdrijf vond maandagmiddag rond vijf uur plaats in een steeg vlak bij de Aukemastraat. Het zou gaan om een ernstig incident. Van de dader is een goed signalement beschikbaar. Het gaat om een zongebruinde man van tussen de 40 en 50 jaar oud, met een stoppelbaard en bruin haar. Hij droeg een blauw T-shirt en fietste op een zwarte fiets met tassen.

Experts verbluft: drieling corona-positief, ouders niet

De politie vroeg naar aanleiding van het zedenmisdrijf mensen in de buurt om beelden van camera’s. Het incident heeft een grote impact gehad op de mensen in het dorp.

Medewerkers ambulance bekogeld met appels en aardappels. ‘Van zeven hoog komt dat hard aan’

Adverteerders praten met Veronica over vermeend racisme Derksen