in

95-jarige veteraan belt de politie met een vreemd verzoek. Als ze arriveren, breken hun harten in duizend stukjes.

Iedereen die in de zomer al eens in Texas is geweest, weet dat het er broeiend heet kan zijn. Toen de temperaturen boven de 40 graden uitstegen, kreunden de inwoners onder de verschroeiende hitte. Een van die inwoners is de 95-jarige WO II veteraan Julius Hatley. Normaal heeft hij een airco om zich koel te houden, maar die was helaas stuk gegaan.

Niettemin bleef de hardwerkende veteraan in de tuin werken. Vervolgens zou hij wat in z’n veranda zitten om af te koelen.

Uiteindelijk werd het zo heet dat hij wist dat hij zo niet verder kon. Wanhopig belde hij naar de politie van Fort Worth om te melden dat zijn airco stuk was.

Lees ook  Haar huis ruikt altijd geweldig en niemand weet waarom. Dit is haar geheim!

“Dit was geen gewone noodoproep”, vertelde agent William Margolis. “Het had lage prioriteit omdat we geen aircotechnici zijn.”

De agenten beantwoordden eerst enkele andere oproepen, maar toen ze bij zijn huis toekwamen, vonden ze hem aan onder het zweet. Terwijl hij zijn probleem uitlegde, braken hun harten.

Margolis kon het beeld van de zwetende man niet uit zijn hoofd zetten en wist dat hij iets moest doen om te helpen. Hij overlegde met zijn partner, Christopher Weir, en de twee besloten om een nieuwe airco te kopen voor de bejaarde man.

Lees ook  Woedende politie in Kampen doet oproep aan ouders na ‘schandalig’ gedrag kinderen

Daarop trokken ze naar Home Depot en begonnen enkele toestellen te bekijken. Toen ze de werknemers om raad vroegen en het verhaal van de oude man aanhoorden, besloten ook zij om bij te leggen.

Met de hulp van een ander collega, Steven Rebrovich, installeerden ze de airco vervolgens in het huis van Hatley.

Hij kon niet ophouden met glimlachen, en hij nam zelfs de tijd om met de politieagenten te poseren.

Margolis zei nog: “Hij is 95 jaar oud en een WO II veteraan. Hij is een held. In onze ogen is hij een echte held.”

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Mama die borstkanker versloeg laat prachtige optische illusie beha tattoo zetten.

Beschermende zoon ziet stiefvader zijn moeder slaan. Dan leert hij hem om dit nooit meer te doen (video).