in

90 jarige oma Bertha drinkt 16 biertjes per dag om gezond te blijven!

Bertha is een vrouw die net 90 jaar is geworden. Ze zit al jaren achter de geraniums, maar wel altijd met een pilsje in de hand.
Op zeventiende begon Bertha al met het drinken van haar eerste paar biertjes. Al snel werden dat al 16 biertjes per dag. Het leek voor haar familie een leuk idee om voor 90e verjaardag 90 kratten bier cadeau te geven zodat ze voorlopig genoeg biertjes kan drinken de komende tijd.

“Ik dronk mijn eerste glas op mijn zeventiende. Ik was alleen thuis en er was veel bier beschikbaar, want vader dronk er ook graag eentje.” Bertha was meteen verkocht en sindsdien drinkt ze eigenlijk niks anders meer dan bier. “Zo lekker! En dus ben ik steeds meer gaan drinken. Voor de smaak van het bier, niet voor de roes. Want ik ben geen alcoholiste die geen dag zonder de drank kan. Toen ik onlangs twee weken in het ziekenhuis was opgenomen, dronk ik alleen maar water. Het smaakte niet, maar het ging wel naar binnen.”

Lees ook  9-jarige zegt, dat ze God tegen haar hoorde zeggen, dat ze in de bosjes moest kijken. Nu wordt ze gezien als een held

Ze trekt haar eerste biertje los zodra de thuishulp de deur uit is en rond een uur of acht stopt ze met drinken. Vaak komt ze dan uit op zestien flesjes per dag. Na al die jaren is ze aardig gewend aan de alcohol en wordt ze, naar eigen zeggen, niet eens meer dronken. “Denk niet dat ik waggel op het einde van de avond. Ik ga nog altijd met de trap naar mijn slaapkamer.”

Lees ook  Geldtransporteur rijdt weg met geldwagen – minstens 1 miljoen euro buit.

Volgens doktoren kan zoveel bier niet goed voor haar zijn, maar zolang ze nergens last van heeft mag ze lekker biertjes blijven drinken. Proost!

Dit Anti-snurk sapje zorgt voor een perfecte nachtrust! Dit zijn de ingrediënten!

Dit is wat er gebeurt met je lichaam als je 2 bananen per dag eet. Dit had ik niet verwacht!