in

9-jarige zegt, dat ze God tegen haar hoorde zeggen, dat ze in de bosjes moest kijken. Nu wordt ze gezien als een held

Het was een hete, zonnige dag in het landelijke Indiana toen de 9-jarige Elysia Laub een schokkende ontdekking deed. En als het niet van deze prachtige engel had afgehangen, had een pasgeboren baby nooit de bijnaam “Wonder Jane Doe” gekregen. De kleine Elysia speelde rond de middag in de grote tuin van het landhuis van de familie.

Toen ze meer naar achter liep, zag ze plotseling iets roze in de struiken bewegen. “Ik zag gewoon roze beentjes trappelen” vertelde ze. “Ik wist dat het leefde en wist dat we iets moesten doen. Ik had geen tijd om twee keer na te denken. Ik wist gewoon dat ik hulp moest gaan halen.”

Ze hoorde het gehuil, maar Elysia dacht eerst aan een biggetje of zelfs een pop. Maar wat ze zag toen ze een beetje dichterbij ging kijken, was ronduit schokkend. Daar op de grond lag een pasgeboren baby naakt te huilen!

Lees ook  Nikyta ontdekt dat ex haar bedroog door zijn huwelijksaankondiging in de krant

Elysia riep onmiddellijk haar moeder Heidi, die totaal in shock was door wat haar dochter zojuist had gevonden. Ze raapte het arme kind op en wikkelde haar in een deken waarna ze de hulpdiensten belde.

De politie schat dat het meisje minstens al enkele uren in het veld moet gelegen hebben. Maar dat zou evengoed een volle dag geweest kunnen zijn! Gezien het landelijke karakter van de omgeving had het ook gekund dat niemand de baby zou opgemerkt hebben.

De verlaten baby was verbrand van de zon en zat helemaal onder de insecten. De navelstreng zat nog aan haar lijfje wat doet vermoeden dat ze kort na de geboorte gedumpt werd. Het is gewoon hartverscheurend om te denken dat een pasgeboren kind zo moet lijden. Maar ondanks alles maakte de baby het al bij al toch goed.

Lees ook  Kleinzoon snijdt keel van oma over nadat ze hem €40.000 had gegeven om zijn gokschulden terug te betalen.

Dit verhaal zou op een dag waarop het 40 graden was, heel anders afgelopen zijn, moest Elysia het innerlijke stemmetje om wat verderop te gaan kijken niet gevolgd zijn.

“Moest ik daar niet geweest zijn en God had me niet ingefluisterd om een kijkje te nemen, zouden we een dode baby gevonden hebben” zei Elysia. “Het zou veel erger en helemaal anders geweest zijn.”

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Kort voor de finish stort de jonge loopster op het asfalt in elkaar. De manier waarop de man in het groen reageert, ontroert 30 miljoen mensen

Medewerker van een kinderdagverblijf veegt bloed weg van de mond van het meisje, om zo het verontrustende wat hij deed te verbergen