in

88-jarige werd bijna ver kracht door overvaller – toen zei ze drie woorden waardoor dader vluchtte

De Amerikaanse 88-jarige Helen Reynolds heeft iets meegemaakt dat niemand ooit zou moeten ervaren.

Ze werd bijna in haar eigen huis in Pennsylvania verkr*cht. Maar ze slaagde erin om de aanval af te weren, met behulp van slechts drie woorden.

Het begon allemaal met een man die beweerde in hetzelfde complex als Helen te wonen. Hij belde aan en vroeg om een glas water.

Kort daarna liep hij het appartement van Helen binnen. Hij pakte haar portemonnee en nam er $ 40 uit, plakte haar mond af en bond haar handen vast. Toen zei hij dat hij haar zou gaan verkr*chten.

LEES OOK!
Wat een verschil! Zo zag Gaby Blaaser er een aantal jaar geleden nog uit:

De dader legde Helen op haar bed. De vrouw vertelde aan NBC dat ze hem in zijn lies probeerde te schoppen, maar dat mislukte.

Het was op dat moment dat ze, ondanks haar afgeplakte mond, erin slaagde om drie woorden uit te spreken, die ervoor zorgde dat de man uit het appartement vluchtte.

Ze zei: “Ik heb hiv.”
“Ik zei dat ik besmet was met het hiv virus, en dat mijn man aan aids was overleden. Het was natuurlijk een leugen,” vertelde de snel denkende 88-jarige aan NBC.

LEES OOK!
Vliegpersoneel maakt fatale fout: hond overlijdt tijdens snikhete vlucht, baasje woest

Er is nog niemand gearresteerd voor de brute overval, maar Helen hoopt natuurlijk dat de dader zal worden gepakt. Helen zegt dat ze hoopt dat de idioot in de gevangenis komt en dat hij daar lang zal blijven.

“Ik heb niets goeds over hem te zeggen. Niets. Zet de idioot in de gevangenis en laat hem daar blijven.”

We zijn onder de indruk van deze dappere vrouw, die met haar snelle vondst een manier vond om deze idioot te verjagen. Deel haar verhaal gerust!

Hond graaft gat in gazon – als straf werden zijn voorpoten afgesneden

Robin Martens laat niets meer aan je verbeelding over met deze foto’s: