in

86-jarige vrouw mishandeld in verzorgingstehuis

Wanneer een familielid naar een verpleeghuis moet, moet je vertrouwen hebben in de handen van het verpleeghuis.

Benny Gomez zijn vertrouwen is onlangs geschaad toen hij een telefoontje kreeg van Westfield Center, een verpleeghuis in New Jersey waar zijn moeder Ingrid al een jaar woonde, om te zeggen dat zijn 86-jarige moeder onderweg was naar het

“Het was een incident, zeer vaag beschreven, en het resultaat daarvan is wat deze foto’s weergeven,” vertelde advocaat Marulyn Barnosa aan CBS2.

Het personeel vertelde Benny dat zijn rolstoelgebonden moeder viel en als gevolg daarvan ernstige kneuzingen op haar gezicht kreeg, maar Benny kan het verhaal van het personeel moeilijk geloven.

“Ze heeft nergens een blauwe plek op haar lichaam,” zei hij.

Hij deelde foto’s van de gruwelijke verwondingen van zijn moeder op Facebook omdat hij geloofde dat er meer aan de hand was.

“Mijn moeder is talloze keren aangevallen,” vertelde Benny aan TAPinto Westfield. “Ze vertelt me ​​dat ze agressief tegen haar waren. Ze sloegen haar meerdere keren met een haarborstel op haar hoofd. ‘

LEES OOK!
Onafscheidelijk tot het einde: 3 jarige tweeling hield elkaars handen vast terwijl ze stierven in huisbrand

In een verklaring aan TAPinto Westfield zei de faciliteit dat de veiligheid en het welzijn van al hun patiënten en bewoners hun topprioriteit zijn, en dat ze niet verder op de details van Benny’s moeder konden ingaan.

De politie onderzoekt de zaak momenteel, en heeft nog geen commentaar gegeven.

Sinds ze naar het ziekenhuis is vervoerd, is Benny’s moeder niet teruggekeerd naar Westfield Center. Ze herstelt momenteel van een gebroken neus en dubbele breuk in haar gezicht.

“Ze vertelt me ​​dat de assistenten agressief zijn tegen haar slaan,” zei Benny. “Ik breng het onder hun aandacht en ze hebben altijd een excuus.”

Helaas, gezien de omvang van haar verwondingen, kan Benny’s moeder niet verklaren wat er is gebeurd.

Sinds Benny de schokkende foto’s deelde, zijn er meer mensen die zeggen dat hun familieleden ook een negatieve ervaring hebben gehad met Westfield Center.

LEES OOK!
'Haar deur stond altijd open, voor een praatje bij een bakkie troost'

“Het deed me denken aan mijn moeder, het bracht herinneringen terug,” vertelde Manuel Cruz aan CBS2.

Twee jaar geleden haalde Manuel zijn eigen moeder uit de faciliteit nadat zijn moeder een slechte ervaring had.

“Het was een vreselijke ervaring waarbij ze meestal schreeuwde en huilde,” zei hij. “Elke keer als ik binnenkwam, zat ze in een natte luier … Ik zou binnenkomen en haar horen schreeuwen vanuit de deuropening. Zodra je binnenloopt, ruik je overal op het tapijt urine. ‘

Het verpleeghuis heeft onlangs een vergadering gehouden om bezorgdheden aan te pakken, en de dochter van een bewoner zei dat het een “emotionele” vergadering was met beloften dat het personeel zou worden gewijzigd.

Dit is absoluut verschrikkelijk. Geloof je dat Benny’s moeder is gevallen en al die verwondingen heeft opgelopen?

Vooral wanneer andere families soortgelijke verhalen hebben aangedragen?

Deel uw mening met ons op Facebook.

Monique is er klaar mee: ‘Opzouten met je gezeik’

Vrouw die geen geld had voor dierenarts liet gezonde hond inslapen met pijnlijke insuline injectie.