in

84-jarige vrouw werd meer dan 500 keer gestoken door een zwerm bijen

Een bejaarde vrouw is overleden nadat ze meer dan 500 keer gestoken werd door een zwerm bijen. Divina Ambrosio de Jesus, 84, was sprokkelhout aan het verzamelen in de buurt van haar huis Presidente Olegario in Brazilië toen ze een bijennest verstoorde. De ter plaatse geroepen brandweerlieden troffen de vrouw achteraf helemaal bedolven onder de bijen aan. Om de woedende insecten af te weren, moesten de brandweerlieden dekens in brand steken om rook te creëren.

Het duurde een half uur voor de brandweer de bijen van hun slachtoffer konden wegjagen. Volgens haar dochter, Maria Abadia, was haar moeder vertrouwd met de omgeving waar ze al vijftig jaar woonde.

Lees ook  Ze had een normaal, gelukkig leven. Toen raakte haar lichaam plotseling bedekt met vreemde bulten.

Een buurman die het hele tafereel zag gebeuren en de hulpdiensten belde, getuigt: “Het was vreselijk. Het was de ergste nachtmerrie ooit. Ik kon niet dichterbij komen omdat de bijen zo agressief en furieus waren. Ze viel op de grond en werd overmand door een gigantische zwerm bijen. Ze wilden haar gewoon niet gerust laten. Ik voelde me compleet hulpeloos.”

Foto’s van het slachtoffer tonen hoe haar benen en armen helemaal onder de bijensteken zitten. Dr. Gilberto Moreira Palma, die de dame in het ziekenhuis behandelde, zei: “Het slachtoffer was bewusteloos toen ze in het ziekenhuis aankwam. Ze was er erg slecht aan toe. Het aantal steken op haar lichaam bedroeg 500 of meer.”

Lees ook  RTL doet aangifte tegen indringer Late Night

Het is onduidelijk of de vrouw allergisch was voor bijen, maar de hoeveelheid steken was voldoende om haar lichaam in shock te brengen. Helaas ging haar toestand snel achteruit en haar lichaam kon het gif niet meer aan. De gepensioneerde moeder van vijf overleed een dag later aan haar verwondingen.

DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!

De 13-jarige smeekt zijn moeder om zijn handen eraf te hakken. Bij zijn bed doet ze dan iets, waar veel ouders voor terug zouden deinzen.

Paard benadert vrouw in rolstoel – een seconde later is het publiek geschokt