in

80-jarig omaatje kleurt haren eindelijk groen nadat ze dat hele leven niet mocht van strikte ouders en man.

Als je oud bent, mag je gewoon lekker doen waar je zin in hebt. Een oma die altijd al haar haren wilde verven, maar daar de kans niet toe kreeg omwille van strikte ouders en later een strenge echtgenoot, kon op 80-jarige leeftijd eindelijk losgaan.

Alayde Menna Barreto uit Brazilië wilde niet gewoon een klassieke make-over. Nee, ze besloot om haar haren felgroen te verven!

Toen de transformatie werd onthuld, barstte ze uit in gegiechel en gelach en haar hartverwarmende reactie ging helemaal viraal.

Bruno Barreto filmde het moment waarop zijn oma haar groene lokken voor het eerst zag nadat ze door zijn moeder Julia geverfd waren. De kleinzoon zei dat de gepensioneerde lerares haar haren altijd al wilde verven, maar dat niet mocht van haar strikte ouders en echtgenoot die haar ontmoedigde om van kleur te veranderen.

Lees ook  Ruzie in woning blijkt strijd over frikandel tussen broer en zus

Maar toen haar man twee jaar geleden overleed, besloot ze dat het leven te kort was om zich zorgen te maken over haar.

Dus besloot ze om de haarstijl te kopiëren van een jongedame die ze gezien had.

Bruno zei: “Ze zegt dat de tijd vliegt en dat ze de dingen moet doen die ze altijd al wilde doen. Ze zei dat ze de laatste tijd heel wat jonge meisjes gezien had met cool geverfde haren en dat ze dat ook wilde.”

Lees ook  Vrouw zit buiten in de bittere koude om het vertrouwen van een hond te winnen. Ogenblikken later is iedereen getuige van een mirakel.

Bekijk de reactie van oma hieronder en DEEL dit met je vrienden als ook jij dit zo geweldig vond!

Zo ziet Chantal Janzen eruit als ze te weinig geslapen heeft.

Gezin stinkend rijk na opruimen van zolder en vondst in oude schoenendoos!