in

8 keiharde feiten over s*ks in het andere gaatje

Iedereen heeft al wel eens gedacht aan an*le s*ks. Iets minder dan 50% van de volwassen Vlamingen zou zich er zelfs ook al aan hebben gewaagd. Wil jij met je partner of een willekeurige scharrel nu ook eens een poging wagen?

Hou dan rekening met de onderstaande acht keiharde feiten. De perfecte voorbereiding is namelijk van cruciaal belang voor genot van beide partijen.

1. Ze zal achteraf pijn hebben
Vergeet wat je in p*rnofilms zag. Je kan niet als een gek beginnen pompen wanneer je een vrouw langs de achterkant binnengaat.

Zelfs wanneer je het heel traag doet en met heel veel glijmiddel zal ze tijdens en na wellicht iets van pijn hebben.

2. Het zal niet altijd heel proper zijn
Maak je zelf geen illusies: indien je jouw jongeheer stopt in een gat dat eigenlijk dient om menselijk afval weg te spoelen dan kan je moeilijk verwachten dat het naar rozenblaadjes zal ruiken en alles perfect proper zal zijn.

Het is geen slecht idee om aan de vrouw in kwestie te vragen om alles eerst extra proper te maken, maar zelfs dan is de kans nog klein dat het allemaal perfect netjes zal zijn.

Te water geraakte jongeren na twee uur zwemmen veilig aan wal: boot nog zoek

3. Kijk niet naar p*rno als je tips wil voor an*le s*ks
In p*rno zie je de experts aan het werk en lijkt alles altijd rozengeur en maneschijn. Denk echter niet dat je zoals in de p*rnofilm direct lekker kan gaan rammen bij an*le s*ks.

Tracht ook niet zo diep te gaan als sommige p*rnosterren doen. Kopieer gewoon niet wat je ziet uit de natuurfilms om veel pijn en drama te vermijden

4. Ze kan zwanger worden
Herinneren jullie nog het artikel op Clint waarin stond dat er een vrouw zwanger was geworden na an*le s*ks?

Ze was zeker niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn. Na de an*le daad kan er namelijk iets van zaad in de v*gina lekken.

Hoewel de kans behoorlijk klein is dat ze na an*le s*ks zwanger wordt, is ze verre van onbestaande.

an*le s*ks puur hebben om een zwangerschap te vermijden is dus nooit een schitterend idee.

5. Je hebt glijmiddel nodig, heel veel glijmiddel
Maakt niet uit wat jij of je partner denkt. an*le s*ks zonder glijmiddel is niet alleen totaal niet fijn, maar ook de enige manier waarop je an*le s*ks kan hebben. Laten we het zo vergelijken: zou jij een waterglijbaan afgaan zonder water?

Actrice Tanja Jess laat zien hoe ze aan haar strakke lichaam komt

6. Ga na an*le s*ks niet onmiddellijk terug voor v*ginale s*ks
In het heetst van de strijd kan je na flink wat an*al te pompen wellicht zin hebben om terug langs de voorkant naar binnen te gaan.

Doe dit echter niet zonder alles eerst terug proper maken. Onmiddellijk van anale naar v*ginale s*ks gaan is vragen voor infecties, soa’s en ongewenste bacteriën.

7. De ontvanger moet bepalen wat er gaat gebeuren
Wanneer je aan anale s*ks begint, is het vooral belangrijk dat de ‘ontvanger’ zich comfortabel voelt. Laat haar (of hem) dus bepalen aan welke snelheid er wordt gep*netreerd en hoe diep er kan gegaan worden. Dat zal het plezier voor beide enkel maar ten goede komen.

8. Als ze denkt dat ze plots een grote boodschap moet doen, laat ze dan ook daadwerkelijk naar het toilet gaan
Experts zeggen dat de kans bijzonder klein is dat de ontvanger plots het gevoel heeft om een grote boodschap te gaan draaien tijdens de an*le s*ks.

Echter is de kans ook niet onbestaand. Indien de nood er is best gewoon even je partner laten gaan en alles te onderbreken voor eventuele rampen te voorkomen.

Dame op Tinder zorgt met tekst dat iedere man naar rechts swiped!

Klimaatactiviste Lesley Golden is wel heel wat anders dan Anuna en Greta Thunberg