in

72-jarige man schiet inbreker dood en gaat dan weer gewoon slapen.

In Dallas in de Verenigde Staten werd een man aangehouden die ervan verdacht wordt dat hij een inbreker doodschoot en vervolgens weer gewoon ging slapen.

En dat zonder het noodnummer te bellen. James Michael Meyer (72) zegt dat hij rond 5 uur ’s ochtends gewekt werd door een inbreker die met een pikhouweel zijn schuur probeerde open te breken.

Lees ook  Moeder stuurt een brief naar de nieuwe liefde van haar ex-man: als ze de laatste regel leest, breekt haar hart

Daarop nam James zijn geweer en eiste dat de inbreker zou stoppen. Hij vroeg hem om niet dichterbij te komen. Het nieuws werd naar buiten gebracht door Dallas Morning News.

Toen de inbreker de bevelen van James negeerde en toch dichterbij kwam, schoot hij de man neer. De 72-jarige man beweert dat de dader zijn pikhouweel liet vallen en op de vlucht sloeg. Daarna schoot hij nog een keer in de duisternis en ging weer slapen.

Lees ook  Tieners met ambulance naar ziekenhuis na drugsgebruik: ‘Toen het niet werkte, namen ze nog wat’

Pas bij zonsopgang werd duidelijk dat de inbreker dood op de stoep lag. De 72-jarige man werd gearresteerd en wordt aangeklaagd met moord.

Dierenbeul maait opzettelijk 20-tal kangoeroes van de baan.

Sylvana Simons komt met nieuwe plannen betreft Zwarte Piet: