in

70 tieners ‘bombarderen’ de voortuin van een 86 jaar oude dame. Als ze het ziet, springen de TRANEN in haar ogen

In de eerste plaats is het gewoon leuk. Maar voor het oude echtpaar is het een geliefd ritueel. Maar toen de man plotseling overleed, bleef de vrouw nog als enige over.

Altijd wanneer de kinderen van het kleine stadje Comox onderweg naar school waren zagen ze het. Ook onderweg naar huis worden ze opgewacht. Altijd hetzelfde beeld, altijd kijken ze uit naar het kleine huisje dat ze onderweg voorbijrijden.

Een oude vrouw zit aan het venster. Vol van geluk zwaait ze naar de voorbijrijdende studenten. Dag in, dag uit. En ze zwaaien altijd terug. “Ik hou van kinderen” zegt de 84-jarige Tinney Davidson. “Ze keken altijd deze richting uit en ik dacht waarom zou ik niet zwaaien? Zo is het allemaal begonnen.”

Ze begon met deze traditie in 2007 samen met haar echtgenoot. Toen hij een paar jaar later kwam te overlijden, bleef ze alleen in het huis achter. Om hem te gedenken, zet ze het gemeenschappelijke ritueel gewoon verder. Voor de kinderen is dit het hoogtepunt van de dag.

Lees ook  Damherten knappen een uiltje in speeltuin Zandvoort

“Ik vind het zo leuk en ook de leerlingen genieten ervan” vertelt Tinney blij. “Het was de voorbije jaren altijd zo leuk.” En dat vinden ook de studenten van de middelbare school en ze vinden het hoog tijd om haar te bedanken.

Op Valentijnsdag wordt de oude dame op school uitgenodigd voor een reportage. Tinney heeft geen idee wat haar te wachten staat. Maar toen ze de zaal binnenkwam, begon iedereen uitbundig te juichen.

Maar dat is nog niet alles: de leerlingen maakten ook een videoboodschap waarin ze vertellen hoeveel het kleine gebaar van de oude vrouw voor hen betekent. Bovendien schreef elke leerling ook een speciale wenskaart voor Valentijnsdag! Een hele mand vol hartjes!

Lees ook  Iedereen die deze video over een McDonald’s drive-in ziet, moet gewoon huilen

“Je kunt altijd op haar rekenen voor een zonnige glimlach op een bewolkte dag” vertellen de tieners. “Het maakt ons allemaal zo blij.” De 84-jarige kan haar geluk niet op.

Ze had nooit gedacht dat de kinderen dit zo zouden waarderen. Ze vindt nauwelijks woorden om haar geluk te beschrijven: “Ik ben echt overweldigd … Het is gewoon geweldig!” De glimlach van de oude dame wordt die dag duizendmaal beloond. Maar voor het eerst worden ze niet door een raam gescheiden. Iedere student die de oma toezwaaide kon ze nu een echte knuffel geven.

Het zijn de kleine dingen in het leven die het verschil maken – zoals de dagelijkse begroeting van Tinney bijvoorbeeld. De warmte van de oude vrouw werd eindelijk beloond. DEEL dit bericht als deze oude weduwe ook jou ontroerd heeft!

Een olifant wordt bijna aan stukken gescheurd. Maar dan gebeurt er iets heel onverwachts

Tot in de dood omarmen ze elkaar stevig. Pas na duizenden jaren ontdekken onderzoekers hun geheim