in

7 signalen dat je partner niet verliefd is en alleen maar voor je wil settelen

Het is gewoon heel jammer wanneer je erachter komt dat de persoon met wie je een liefdevolle relatie hebt, gewoon genoegen neemt met jou te zijn.

Natuurlijk zou je willen dat elke persoon op wie je verliefd zou worden, ook verliefd op je zou zijn. Je verdient dat.

 

Maar helaas geeft het universum ons niet altijd wat we willen of wat we verdienen. We kunnen nog steeds in relaties terechtkomen met mensen die niet echt van ons houden – mensen die gewoon genoegen nemen met ons te zijn.

En volgens vooraanstaande experts op dit gebied, als je scherpzinnig genoeg bent, kun je de tekenen zien dat je partner alleen maar genoegen neemt met jou – en dat ze niet echt verliefd op je zijn.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kost het eigenlijk veel moeite en energie om een ​​relatie met iemand te regelen.

Er is gewoon zoveel acteerwerk en bedrog dat nodig is om een ​​relatie aan te gaan dat het echt veel uit een persoon kan halen.

Als uw partner zich bijvoorbeeld alleen maar met u regelt, moeten ze echt een show opvoeren wanneer u probeert intiem en aanhankelijk tegenover hen te zijn.

Ze zullen proberen de gevoelens die je voor hen hebt na te bootsen – maar het is allemaal gewoon zo onnatuurlijk en anorganisch.

Het is allemaal nep en het kost echt veel moeite om je eigen gevoelens voor een andere persoon te nemen.

Eerlijk gezegd zal geen enkele relatie ooit eenvoudig of moeiteloos zijn. Maar wanneer de liefde in een relatie echt is, dan zou de uitdrukking en manifestatie van die liefde helemaal niet teveel inspanning moeten vergen. Het kost veel meer moeite om nep te zijn dan om authentiek te zijn.

Lees ook  Rapper Waka Flocka Flame boycot Nederland vanwege Zwarte Piet

Als je van een andere persoon houdt, wil je ervoor zorgen dat die persoon zich zo betrokken en betrokken bij je leven voelt.

Je wilt er zeker van zijn dat je niet in je leven gaat met je partner als louter toeschouwer. Je wilt dat ze alles voelen wat je voelt. Je wilt dat ze deel uitmaken van al je ervaringen.

Je wilt dat ze deel uitmaken van alle belangrijke beslissingen die je moet nemen met betrekking tot je leven en de relatie.

En dat alles vereist een grote hoeveelheid energie. En wanneer iemand moe wordt in een relatie, dan zullen de ware kleuren van een persoon beginnen te verschijnen.

Hoe moe je ook bent, als je van iemand houdt, zul je consequent van die persoon houden. Maar als je die liefde vervalst en je hebt geen energie meer om die charade te verdragen, dan wordt het een stuk duidelijker.

Maar er zijn andere manieren om te bepalen of de liefde van je partner voor jou authentiek is of niet. Je moet gewoon de tekens kunnen kennen, zodat je er naar kunt uitkijken.

1. Ze zijn niet echt geïnteresseerd in de verschillende facetten van je leven.

Ze proberen je niet echt beter te leren kennen. Ze zijn niet echt geïnteresseerd om dichter bij je te komen en die band tussen jullie twee te bouwen.

Je partner neemt niet echt de tijd om diep in te gaan op wat jouw karakter en persoonlijkheid vormt.

2. Je relatie voelt niet echt als een partnerschap.
Je lijkt meer op twee mensen die gewoon een individueel leven naast elkaar leiden dan twee mensen die samen een relatie hebben.

Lees ook  Zodra ze de verloskamer binnenkomt beseffen ze allemaal dat de 17 jarige moeder het niet zal halen. Maar haar beslissing staat vast!

3. Je partner is erg kritisch over je gedrag.

Je partner houdt al niet precies van de ongunstige omstandigheden rondom je relatie. En daarom zullen ze proberen je te bekritiseren en te veranderen op de manier waarop ze je kunnen veranderen in de persoon die ze willen dat je bent.

4. De enige keer dat jullie ooit echt contact met elkaar maken, is wanneer je s*ks hebt.

S*ks is geweldig in een relatie. Als seks echter het absolute hoogtepunt is van intimiteit en verbinding die jullie twee als koppel hebben, dan is dat geen goed teken.

5. Je partner maakt er niet echt een punt van om voor je relatie te plannen.
Je relatie lijkt meer op een informele overeenkomst tussen twee mensen; een overeenkomst om gewoon bij elkaar te blijven zonder echte richting of motivatie om dingen tot het einde door te zien.

6. Je voelt je constant ondergewaardeerd en niet gewaardeerd in de relatie.

Je hebt nooit het gevoel dat je belang of prioriteit krijgt. Je voelt je meer een accessoire voor het leven van je partner dan een echte mens.

7. Je hebt niet het gevoel dat je vrijelijk je mening kunt uiten.
Je hebt nooit het gevoel dat je een veilige ruimte hebt om jezelf te uiten. En als je dat ooit doet, heb je nooit het gevoel dat je wordt gehoord of dat er aandacht aan wordt besteed.

Het is alsof alles dat uit je mond komt, gewoon op dove oren valt. Niemand maakt dat hij of zij zich gehoord voelt in je relatie.

Vrouw besmet met Covid-19 filmt zichzelf voordat ze sterft: “Nooit gedacht dat ik moest vechten om te ademen.”

Je baby zindelijk maken vanaf 2 weken oud? Deze ouders deden het!