in

7 dingen waar mannen vaak aan denken, maar niet met vrouwen delen

Mannen en vrouwen hebben veel overeenkomsten en verschillen. Vandaag lijkt het erop dat we elkaar beter dan ooit zouden moeten gaan begrijpen omdat we steeds meer over elkaar kunnen lezen en we tegenwoordig ook veel meer open zijn.

Vrouwen blijven echter nog steeds een mysterie voor mannen en mannen worden niet duidelijker voor vrouwen.

De mooie vrouwelijke helft van de redactie van DeBesteZinnentjes vroeg mannen om hun hart te openen en hun verborgen gedachten over vrouwen met ons te delen.

Hieronder een overzicht van hoe mannen denken en zijn:

1.
Gelukkig hebben mannen hun eigen schoonheidsstandaarden en houden ze van alle vormen en soorten en maten. Mannen zoeken vaak naar het mooie in elke vrouw


2.
Ook mannen houden heel erg van roddelen, en dan vooral over vrouwen

Lees ook  Politie: De 15-jarige Celine wordt al dagen vermist – “Kijk naar de foto’s en deel dit aub”

3.
We willen graag dat je ons dingen gooit in plaats van ze gewoon aan ons te geven. We willen graag de snelheid van onze reactie en behendigheid controleren. Wanneer we tijdens het gooien iets vangen, streekt dat onze ego.

4.
Mannen vinden het heel s*xy als je hun gedragen blouse aandoet.. Hun luchtje op jullie lichaam en jullie naakte benen eronder, maakt hen helemaal gek


5.
Mannen houden ervan als je zelf initiatief toont, vraag niet alles maar bepaal ook dingen. Mannen houden van vrouwen met een beetje pit.


6.
Mannen houden ervan als wij hen om raad vragen. Het geeft hen een goed gevoel als een vrouw naar hem luistert en gewaardeerd en belangrijk voelen.

Vraag vaker advies aan je man en je zult zien hoeveel het jullie relatie zal versterken en hoeveel jullie naar elkaar toe zullen groeien..

Lees ook  Ze wilden mama niet in een verzorgingstehuis steken. De oplossing die ze vonden, is ronduit geniaal!

Ze houden ervan dat hun mening belangrijk voor je is voordat jij de deur uitgaat of voordat je een keuze maakt.

7.
Een man zal niet snel toegeven dat vrouwen gelijk hebben, al helemaal niet waar vrienden bij zijn. Ja, we voelen ons erg ongerust als er iets misgaat of als het uitvoeren van een taak mislukt.

Maar we zullen het nooit toegeven, ook al weten we dat een vrouw gelijk had. Het erkennen van onze fouten is zorgt vaak voor een gekrenkte ego.

Dat is waarom we je het hoogste niveau van vertrouwen tonen als we toegeven dat we ongelijk hadden of als we ergens over klagen.

Dokteres onder vuur omdat ze bikinifoto’s deelt. De foto’s

Angstaanjagend – Haai achtervolgd zwemmer – De beelden