in

60 mannen glippen elke nacht binnen in kamer van oude vrouw – 10 jaar later wordt duidelijk waarom

We hoeven niet uit te leggen waarom zoveel mensen bang zijn van de dood. Het is een stap in het onbekende, en zal vroeg of laat iedereen overkomen. Sterven zullen we allemaal, we weten gewoon niet hoe of wanneer.

Op een dag, meer dan 10 jaar geleden, hoorde Kathy Felt een harde klop op haar deur. Het bleek een van haar buren te zijn.

Hij had gehoord dat Kathy het moeilijk had, en had een idee hoe hij zou kunnen helpen. Zijn voorstel leek ambitieus te zijn, maar Kathy ging op zijn voorstel in, omdat ze niets te verliezen had.

Kathy lijdt namelijk aan Multiple Sclerosis (MS), wat er voor zorgt dat de persoon uiteindelijk gevangen komt te zitten in zijn of haar eigen lichaam.

Deze ziekte tast het zenuwstelsel aan, waaronder ook de hersenen en ruggengraat, wat voor ellende zorgt voor de zenuwen, en voorkomt dat signalen van de hersenen uitgevoerd worden zoals ze zouden moeten.

Lees ook  Jongen in Reusel 'gruwelijk in elkaar geschopt', moeder hoopt dat recht zal zegevieren

Het komt tot een punt waarop een patiënt niet meer kan bewegen. Jammer genoeg bestaat er geen behandeling voor MS. Alleen de symptomen kunnen behandeld worden.

Kathy kon niet zelfstandig het bed uit zonder hulp. Maar naar een bejaardentehuis verhuizen was voor haar geen optie.

Toen haar buurman met een idee op de proppen kwam, was ze aanvankelijk zeer sceptisch. Ze dacht echter dat het geen kwaad zou kunnen dat hij eens zou proberen.

Elke ochtend kwamen haar zonen haar in en uit bed halen. De vonden waren echter een probleem, gezien niemand haar toen kon helpen.

Kathy was dus grotendeels afhankelijk van anderen die haar zouden helpen. En dat is wanneer haar buurman Pugmire kwam helpen.

Lees ook  Geweldig nieuws! De allereerste döner drive-in in Nederland is een feit – lees hier waar

Uit het kleine dorpje Sandy, in de Amerikaanse staat Utah, slaagde Pugmire erin om 60 mannen te verzamelen. Allemaal mensen die bereid waren om Kathy in bed te helpen tijdens de avond.

Ze creëerden een beurtrol, en elke ochtend zouden twee mannen haar bezoeken om haar in bed te helpen. Hun taken zijn ervoor zorgen dat ze de kussens goed leggen en zorgen dat ze comfortabel kan slapen tot de volgende ochtend.

Kathy haar geluk kon niet op voor alle hulp die ze ontving van iedereen. Ze beschreef het als een waar mirakel, een mirakel die ze echt nodig had.

Bekijk de video hieronder om het hele verhaal te zien.

Help ons aub om dit artikel te delen om eer te betuigen aan de mannen die deze vrouw elke dag helpen!

Het zijn echte, onbaatzuchtige helden!

Het ziet eruit als een normale bruiloft – tot de bruidegom dit doet

Papa neemt een foto van zijn dochter – maar kijk wat hij ziet als hij uitzoomt