in

6 geheimen die mannen niet vertellen als hun snikkel stijf is!

We vonden een man die open wilde vertellen over zijn trots…

Eigenlijk zijn we best onder de indruk van het mannelijk geslachtsdeel. Het is ook een mateloos interessant ding. En het blijft boeien, wat we hebben er zelf geen. Zo’n p*nis die zich vult met bloed zodra ‘ie er zin in heeft. Vaak is het heel welkom, maar het komt niet altijd gelegen. Met dat in het achterhoofd, hier zes geheimen over hun stijve p*nis die mannen niet zo snel met je zullen delen.

1. Ze zijn oncontroleerbaar
Mannelijke p0rn0acteurs of tantra-leraren, ja die kunnen het wel. Maar de meeste mannen hebben niet zoveel macht over hun stijve p*nis. Een gedachte aan een leuke vrouw? Een telefoon die trilt in de broekzak? Genoeg redenen om te steigeren. Gelukkig leren mannen ze met de jaren steeds beter onder controle te houden. Er is zelfs een trucje: maak een vuist of span je biceps aan voor 30 seconden lang, en ‘hij’ zou zo weg moeten gaan.

2. Je kunt niet altijd op ‘m bouwen
Niet alle mannen hebben problemen met er*cties, maar het is eigenlijk net als een auto: als er eenmaal iets kapot is gegaan, kun je er nooit meer helemaal op vertrouwen. Een er*ctie kan zomaar komen, en hij kan net zo snel weer weg zijn. Een bekend fenomeen is een ‘whisky pi*mel’, die niet zozeer met whisky te maken heeft maar vooral met alcohol in het algemeen. Drie bier, prima. Maar één shotje tequila erbij en zeg maar dag tegen je date night. White wine, feelin’ fine. Red wine, bed time. Kortom: alcohol schopt dan nog weleens zijn plannen in de war.

3. Ze zijn allemaal anders
P*nissen zijn als sneeuwvlokken: ze zijn allemaal anders. De kwaliteit of grootte van de erectie is afhankelijk van een miljoen factoren.

4. Ze komen nogal ongelegen
Er*cties kunnen komen wanneer je het niet verwacht. En niet per se op het moment dat er een poedelnaakte vrouw voor z’n neus staat. Het kan net zo goed wanneer hij in vergadering zit. Schijnbaar zou jij ook een gesprek hebben gehad met een man terwijl hij een stijve p*nis had, en flink zijn best deed dit te verbergen voor jou…

5. Ze kunnen pijn doen
Als je je teen stoot, wordt veel pijn veroorzaakt doordat het bloed naar je teen stroomt en gaat ontsteken. Hetzelfde principe gebeurt bij stijve penissen. Des te langer hij, vol bloed, ‘strak’ staat, des te meer kans op pijn. Met vi*gra is het anders, maar langer dan een half uur een stijve p*nis? Menig man kan beamen dat het dan minder prettig begint te voelen.

6. Mannen zijn bang ze te verliezen
Niet zo gek dat viagra vooral een oudere doelgroep trekt, want hoe ouder, hoe banger zijn mannen om hun stijve p*nis te verliezen op het moment dat ze dit juist niét willen. En alleen dat mentale stukje kan soms een barrière creëren…

Officieel bewezen: van mannen krijg je hoofdpijn

OPHEF OM SPEELTUIN IN BELGIË, OUDERS WOEDEND!