in

55-jarige man zwaar mishandeld door groep jongeren – Mogelijk overleeft die het niet

De politie is op zoek naar getuigen na een zware mishandeling op Plein 1944 in Nijmegen afgelopen vrijdagavond 14 augustus. Een 55-jarige man uit Nijmegen werd daar iets voor middernacht belaagd door een groep jongeren en raakte korte tijd buiten bewustzijn.

Na een woordenwisseling kreeg het slachtoffer onder meer een elleboogstoot en een trap tegen het hoofd. Meerdere jongeren uit de groep zouden op het slachtoffer in hebben geslagen.

Lees ook  Carmen Pfaff gehandicapt:

Groep jongeren
De daders, een groep jongens of mannen, vermoedelijk tussen de 16 en 25 jaar oud, zijn na het incident weggevlucht. Onbekend is hoeveel personen er bij de mishandeling betrokken waren.

Melden
De politie vraagt mensen die op vrijdagavond 14 augustus tussen 23:30 en 00:00 iets hebben gehoord of gezien om zich te melden. Ook gemaakte beelden met de mobiele telefoon of door bewakingscamera’s of videodeurbellen kunnen het onderzoek helpen. Melden kan via de gratis tiplijn 0800-6070, anoniem via 0800-7000 of via het tipformulier. Alle informatie kan bruikbaar zijn voor het onderzoek.

Lees ook  Lichaam Spaanse peuter Julen gevonden R.I.P YULEN

Man doodgestoken na feestje

Mannen met bivakmutsen gooien dode zwanenbaby over hek bij dierenbeschermer Saskia