in

54-jarige, voormalig dakloze man stapt het podium op – en verbluft het publiek met verbluffende Joe Cocker klassieker.

Toen een 54-jarige man met gouden lokken en een saxofoon voor de jury stond, hadden ze geen idee dat ze omver geblazen zouden worden. Herbie Russ benaderde de microfoon met het zelfvertrouwen van een man die niets te verliezen heeft. Hij begon zijn verbluffende optreden met de eerste noten van “With a Little Help from My Friends.” Het nummer werd aanvankelijk geschreven door John Lennon en Paul McCartney en uitgevoerd door The Beatles.

Lees ook  Je gelooft het niet maar de dochter van Mr. Bean is echt bloedje heet

Maar het nummer werd ondertussen door dozijnen artiesten vertolkt, inclusief Joe Cocker. Velen vinden dat Herbie precies als dit monument klinkt. Voor hij aan het tweede refrein begint, pauzeert Herbie even om nog meer noten uit zijn saxofoon te laten weergalmen.

Na zijn optreden barstte het publiek uit in een staande ovatie. Jurylid Mel B. zei: “Je zingt met zoveel passie en ziel. Lieve hemel, jij hebt het gewoon.”

Lees ook  Vrouw zit buiten in de bittere koude om het vertrouwen van een hond te winnen. Ogenblikken later is iedereen getuige van een mirakel.

Herbie aanvaardde de complimentjes en de positieve kritiek met de glimlach en een fonkeling in zijn ogen. Het deed hem zichtbaar goed dat iedereen zo van zijn optreden genoten had.

Luister zelf maar en laat je verbluffen!

3-jarige hond gaat wandelen met eigenaar. 1 uur later sterft ze en dierenarts legt uit wat haar doodde.

Kreeften levend koken wordt officieel illegaal in Zwitserland.