in

5-jarig kankerpatiëntje verontschuldigt zich voor hij overlijdt in de armen van mama.

Een jongen die wereldwijd de harten veroverde – alsook dat van superster Pink – met zijn dappere strijd tegen kanker zei voor zijn overleden aan zijn moeder “het spijt me.”

Charlie Proctor (5) uit Lancs in het Verenigd Koninkrijk had na zijn diagnose van een zeldzame tumor in 2016 een levertransplantatie nodig.

Zijn ouders Amber Schofield en Ben Proctor waren er niet in geslaagd om de bijna een miljoen euro in te zamelen die ze nodig hadden voor zijn operatie in de Verenigde Staten.

Een verwoeste Amber schreef zaterdag op Facebook: “Vorige avond om 23:14 blies mijn beste vriend, mijn hele wereld, Charlie, zijn laatste adem uit. Hij viel vredig in slaap in mijn armen met de armen van papa rond ons. Onze harten doen pijn. De wereld heeft een ongelofelijk jongetje verloren. Charlie, je gaf mij de kans om mama te zijn.”

Lees ook  Bruid en bruidegom staan voor het altaar. Dan zegt hij opeens tegen haar dat ze plaats moet maken voor iemand anders

“Je toonde me wat liefde echt betekent, Charlie. Nu is het tijd om te vliegen.”

En enkele uren voordien postte de moeder nog een hartverscheurende laatste foto met haar zoon en schreef dat hij haar zei: “Mama, het spijt me hiervoor.”

Op de “Charlie’s Chapter” pagina postte ze: “Dit is de laatste foto van Charlie die ik post. Want de dagen beginnen slechter en slechter te worden. Ik wil dat mensen hem herinneren hoe hij eruitzag, hoe vrolijk, hoe hilarisch, hoe mopperig hij was, want nu is Charlie niets van dat alles.”

“Op zeker ogenblik keerde Charlie zich naar me toe en zei met een pijnlijk, zacht stemmetje: ‘Mama, het spijt me zo hiervoor’, hij verontschuldigde zich omdat hij terug wilde bewegen en hij voelde de noodzaak om zich daarvoor te verontschuldigen?”

Lees ook  Redders komen een zwaar uitgehongerde hond tegen. Zelfs de dierenarts is verrast van het gewicht

“Nu weet ik dat hij zich voelde alsof hij ‘in de weg liep.’ Mijn hart brak.”

Familie en vrienden probeerden wanhopig geld in te zamelen om hem naar Amerika te sturen voor een levensreddende behandeling, maar vorige maand werd aangekondigd dat het niet meer zou lukken.

Er werd Bijna 380.000 euro ingezameld om Charlie te helpen, inclusief een donatie van 12.000 euro van zangeres Pink.

DEEL DIT BERICHT OM JE MEDELEVEN UIT TE DRUKKEN MET DE FAMILIE EN VRIENDEN VAN CHARLIE. ZO DROEVIG …

Moeder die zich geen rolstoel voor gehandicapte zoon kon veroorloven, springen samen dood tegemoet.

Acht pups gestolen op klaarlichte dag – “Ze kunnen nog niet zonder hun mama”