in

44 dode honden aangetroffen in diepvries van hondenfokster – naast nog eens 130 zwaar verwaarloosde puppy’s.

Een vrouw uit New Jersey in de Verenigde Staten werd gearresteerd nadat speurders 44 dode honden in plastic zakken vonden in diepvriezers en nog eens 130 honden die in “erbarmelijke en onmenselijke omstandigheden” leefden.

Donna Roberts (65) werd aangeklaagd wegens dierenmishandeling nadat de politie en de dierenbescherming dinsdag haar huis inspecteerden.

De stank van uitwerpselen en urine was zo sterk dat sommige politieagenten duizelig en misselijk werden. Tijdens de huiszoeking werden 130 levende en 44 dode honden aangetroffen die verpakt waren in plastic zakken en in verschillende diepvriezers bewaard werden.

Vier honden waren er zo erg aan toe dat ze naar een spoeddierenkliniek overgebracht moesten worden. De andere honden werden ter plaatse verzorgd door dierenwelzijnswerkers.

Lees ook  Wat zijn ze knap: zó zien de kinderen van Ruud Gullit en Estelle Cruijff er nu uit!

“Hoewel de omstandigheden waarin de 44 honden in de diepvriezers overleden nog onderzocht worden, waren de erbarmelijke en onmenselijke omstandigheden van de geredde honden gewoonweg tragisch”, verklaarde politieagent Patrick Callahan in een verklaring.

De openbare aanklager Scott Coffina zei dat er een huiszoekingsbevel werd verkregen nadat er ernstige bezorgdheden rezen over de leefomstandigheden van de honden.

Roberts, die aangeklaagd werd wegens dierenmishandeling, werd in afwachting van een hoorzitting voor de rechtbank voorlopig in vrijheid gesteld.

In een telefonische reactie aan de New York Post beweerde Roberts dat de puppy’s dood geboren werden en dat ze de dode dieren vergeten was nadat ze hen zeven jaar geleden in zakken had gestoken en in de vriezers had gestopt.

Lees ook  Zien: Zo ziet de oudste dochter van Anouk er vandaag de dag uit!

“Ik was hen compleet vergeten, ze lagen in de kelder”, zei Roberts. “Ze zaten in de diepvries en dat is wat fokkers doen wanneer honden sterven. Ik was hen helemaal vergeten. Ze werden dood geboren en ik doodde ze niet. Ze overdrijven het allemaal.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET ELKE HONDENLIEFHEBBER DIE JE KENT. DIT SOORT PRAKTIJKEN ZIJN GEWOON ONDENKBAAR IN ONZE HEDENDAAGSE SAMENLEVING.

Zo werd Sinterklaas vroeger gevierd! Met kettingen!

Getrouwd stel weet niet goed hoe s*ks werkt; ze werd maar niet zwanger