in

40-jarige vrouw krijgt makeover waarbij 60 cm haar wordt afgeknipt. Kijkt in de spiegel en barst in tranen uit.

Je leven in handen nemen en grote veranderingen doorvoeren is niet altijd even gemakkelijk. Vaak weet je dat je je na enkele veranderingen beter zult voelen, maar het is moeilijk om oude gewoontes te doorbreken. Het is gemakkelijk om je neer te leggen bij wat je hebt en wat je doet.

Voor sommigen komen de noodzakelijke veranderingen pas na een “eureka” moment. Angela had zo’n moment toen ze 40 jaar oud werd.

Nadat ze enkele foto’s van haar verjaardagsfeestje had gezien, kwam ze tot het besef dat haar lange haren niet meer zo mooi waren als ze ooit geweest waren.

Lees ook  Bloedmaan: vanavond kun je de langste totale eclips in 100 jaar beleven

Er waren 30 jaar voorbijgegaan sinds ze van stijl veranderd was, maar het was nu tijd om die trend te doorbreken!

Angela contacteerde de stylist Christopher Hopkins, over wie ze al heel wat gehoord had.

Christopher, beter bekend als de “Makeover Guy”, leeft om mannen en vrouwen zich beter te doen voelen. Hij wist precies hoe hij Angela moest helpen.

Toen Angela bij hem in de stoel zat, was Christopher vol lof over haar lange lokken. Hoewel haar echtgenoot haar lange haren ook mooi vond, voelde Angela dat ze het een beetje beu was. Het deed haar niet langer mooi voelen.

Ze wist dat er voor haar nieuwe look 60 cm haar afgeknipit moest worden … maar ze was er klaar voor.

Lees ook  Verloofd paar beseft dat ze op dezelfde dag in hetzelfde ziekenhuis zijn geboren – al snel wordt er meer bizar nieuws ontdekt…

Gelukkig had ze een vriendin die op zoek was naar een pruik, dus zou het haar niet compleet verloren zijn.

Van zodra Christopher begon te knippen verscheen er een glimlach op het gezicht van Angela. Ze voelde zich meteen beter, en de makeover was nu in volle voorbereiding.

Toen haar transformatie compleet was, keek Angela voor de eerste keer in de spiegel. Je ziet haar reactie in de onderstaande video.

Het enige wat we kunnen zeggen is “wauw”, en ook jij zal er zo over denken!

Giraf neemt wraak op koppel nadat ze hem met eten gelokt hadden.

Meisje wordt geboren met omgekeerde knieen – 8 jaar later keert ze terug naar het ziekenhuis en slaat ze iedereen met verstomming