in

4-jarige neemt slokje en begint te klagen. Serveerster snelt toe, verstard door haar vergissing.

Mark Thomas zal met zijn vierjarige dochter, Evelyn, en zijn verloofde Kate, niet meer terugkeren naar Frankie & Benny’s voor een hamburger. Hoewel het restaurant de situatie goed trachtte te maken door hen een cadeaubon te geven, vindt de bezorgde vader dat dit hun vergissing niet compenseert. Het probleem was niet dat hun eten koud was. Het was evenmin een kwestie van te lange wachttijden.

Het drankje dat dochter Evelyn voorgeschoteld kreeg, resulteerde in een uitstap naar het ziekenhuis. Op 20 december reed het gezin rond om kerstkaartjes af te leveren bij familie en vrienden.

Frankie & Benny’s zou hun laatste stop zijn als beloning voor de medewerking van Evelyn. Ze bestelde een “Fruity Sunrise” van het kindermenu. Het zou sinaasappelsap, appelsap en grenadine bevatten.

Lees ook  Toerist, die in het Amazone-regenwoud verdwaalde, zegt dat apen hem hielpen met overleven

Evelyn was erg dorstig en nam een flinke slok van het drankje. Haar gezicht sloeg om in walging. Thomas en Kate waren verward omdat Evelyn doorgaans wel van vruchtensapjes houdt.

Ze moedigden haar aan om verder te drinken omdat ze dachten dat ze gewoon een beetje zeurderig was, Dan snelde de serveerster toe, verstard door haar vergissing.

“Het spijt me zo, het spijt me echt. Ik heb jullie dochter een echte cocktail gegeven”, legde de verpleegster uit. Thomas antwoordde: “Meen je dat nou? Nou, bedankt om ons te informeren voor ze er nog meer van gedronken zou hebben.”

Lees ook  Dit is waarom je altijd in je elleboog moet niezen

Toen Evelyn recht stond en begon te dansen, waren Kate en Thomas geschokt. De vierjarige was dronken.

Ze kon niet meer recht wandelen. De snelle absorptie van alcohol bij het kind baarde Thomas erg veel zorgen. Een dokter adviseerde hen om naar het ziekenhuis te gaan om Evelyn te laten onderzoeken. Helaas leed ze op amper vierjarige leeftijd al haar eerste kater, maar ze herstelde goed.

De woordvoerder van het restaurant bracht een verklaring naar buiten waarin ze hun oprechte verontschuldigingen aanbieden. Thomas was niet uit op geld door dit verhaal naar buiten te brengen, maar uiteraard wil hij gelijkaardige incidenten in de toekomst vermijden.

Politieagent begint in een huis op een hond te schieten, mist en raakt het kleine meisje in haar gezicht.

Bij de begrafenis van haar man ziet ze dat ze zwanger is, 25 weken later onthult dokter het ongelofelijke