in

Vader en dochter krijgen kind

In eerste instantie vonden ze het wel vreemd, maar desondanks zetten een 61-jarige Australische man en zijn 39-jarige dochter hun relatie door.

Jenny Deaves werd zelfs zwanger en beviel negen maanden terug van een dochter. Het tweetal vertelde hun opzienbarende verhaal deze week in het Australische televisieprogramma 60 Minutes.

De vader had zijn dochter na de scheiding dertig jaar niet gezien. Toen ze elkaar weer ontmoetten, zag Jenny haar vader “vooral als een man, niet als een vader”.

Lees ook  Topeconoom doet voorstel: “Laat ouderen corona belasting betalen”

In eerste instantie voelde vader John wel dat het fout was om zich s*ksueel aangetrokken te voelen tot zijn dochter. “Maar soms winnen gevoelens het in het leven van je verstand.”

Het koppel vraagt slechts om begrip van de buitenwereld. “We hebben er goed over nagedacht”, garandeerde dochter Jenny.

Volgens een expert in het programma komt zogenaamde ‘genetic sexual attraction’ vaker voor dan men zou denken. De politie houdt het tweetal in de gaten, maar stelt niet direct van plan te zijn actie te ondernemen.

Lees ook  Seconden in de auditie onderbreekt Simon de tiener en eist nieuw en moeilijk nummer om hem van z’n sokken te blazen….

Dit is dus de beeldschone nieuwe vriendin van vlogger Enzo Knol!

Personeel verpleeghuizen bang: ‘We moeten mondkapjes hergebruiken’