in

34-jarige man werd dood verklaard – hij opent dan de ogen op zijn begrafenis en laat zijn familie in shock.

Het verliezen van een geliefde is een uiterst moeilijke beproeving en rouwen kost tijd, energie en veel geduld. De familie van Eshwar Pavade wist dat de periode zwaar zou worden wanneer de 34-jarige stierf. Maar ze vermoedden niet dat op de dag van de begrafenis het onmogelijke zou gebeuren.

Deze man uit Mumbai, India, begon zich onlangs slecht te voelen. Hij was zijn familie gaan zien in Station Ghanagagapur, een nabijgelegen stad, en werd uiteindelijk opgenomen in Solapur, zoals wordt gerapporteerd door Times Now News. Zijn toestand verslechterde en hij raakte in een coma totdat de dokter, tot grote treurnis van zijn familie, zei dat de jongeman was overleden.

Lees ook  Yolanthe laat weten waarom ze nooit een foto van Wesley plaatst

Op 12 juli werd de begrafenis van Eshwar Pavade gehouden. Zijn vrouw was aanwezig, samen met al zijn familie en geliefden. Maar plotseling zwoer een van de aanwezigen dat de borst van de jongeman aan het bewegen was toen hij de jongeman omhelsde.

Iedereen keek vervolgens naar het lichaam dat nog steeds levenloos leek. Zijn ogen begonnen dan een beetje te openen, waardoor zijn familie in shock raakte. Eshwar Pavade werd bijna leven begraven!

Alleen de gedachte dat iemand bijna levend werd begraven doet ons het angstzweet krijgen. Hij werd dan onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht aangezien de man zich nog steeds in een kritieke toestand bevond. De artsen zijn nu optimistisch en zeggen dat hij langzaam maar zeker aan het herstellen is.
De familie van de jongeman is ontsteld door wat er is gebeurd en ze zijn van plan de dokter te dagvaarden die Eshwar dood had verklaard terwijl hij eigenlijk nog in leven was. Laten we hopen dat de jongeman nu vlug kan herstellen en verder een gelukkig leven mag leiden!

Lees ook  Uitgehongerde wolfshond is bang van alles – totdat hij een thuis vindt die hem toont wat echte liefde is.

Dolfijn gedraagt zich apart en zwemt rondjes bij de bodem, dan ontdekken de duikers wat bijzonders

Aha, Dáárvoor is dat ‘zakje’ aan de binnenkant van je onderbroek