in

Mensen schrikken van Anthony (32) Zo knap was hij vroeger! Wat bezielde hem?

Lichaamsveranderingen bestaan al heel lang, of het nu gaat om tatoeages, plastische chirurgie, of gewoon piercings, aan de oren of ergens anders. Sommige worden meer geaccepteerd dan andere en Anthony Loffredo uit Montpellier, die zichzelf Black Alien noemt, gaat heel ver in zijn proces van lichaamsaanpassingen.

Anthony Loffredo is 32 jaar en woont in Spanje waar de wetgeving hem toestaat meer interventies uit te voeren. De jongeman staat bekend onder het pseudoniem Black Alien en zijn vorderingen deelt hij onder meer op de Instagrampagina The Black Alien Project, met meer dan 145.000 volgers.

Zijn lichaamsveranderingen worden door velen als nogal bijzonder extreem bestempeld.

Black Alien heeft zijn oren verwijderd, heeft onderhuidse implantaten op zijn schedel, heeft inkt in zijn ogen geïnjecteerd en zijn neus verwijderd.

Lees ook  13 uitgehongerde Deense dogs gered nadat eigenaar ‘horror fokkerij’ verlaat

Hij heeft ook zijn tong in tweeën gespleten en zijn gezicht bedekt met tatoeages. In een interview met Midi Libre legt hij uit:

“Ik ben heel blij, ik doe wat ik wil met mijn lichaam.”

“Er komen heel veel reacties. Mensen die geschokt zijn, mensen die het niet begrijpen. Ik heb nooit innerlijk onbehagen gehad. Ik ben de meest vervulde mens ter wereld. Ik heb het geluk dat ik het leven leid dat ik fysiek doe wat ik wil. Het is absolute vrijheid, niemand houdt me tegen. Ik ben heel gelukkig, ik doe wat ik wil met mijn lichaam.”

Zoals het gezegde gaat: ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Het is zijn lichaam en hij mag doen en laten wat hij ermee wil. We hopen alleen dat hij hier later geen spijt van zal krijgen. Wat denk jij?

Lees ook  Raakt je toilet verstopt maar geen ontstopper bij de hand? Met vershoudfolie is het klusje zo geklaard!

Baby doodgebeten: ‘Elk baasje denkt dat zijn hond zoiets niet doet’

Dappere hond rent terug naar brandend huis om kitten van vuur te redden