in

3 mannen grijpen meisje als ze alleen wandelt – dan herinnert ze zich de tips van haar moeder en brengt ze hen in schok

Ik werd altijd verteld om nooit alleen op stap te gaan als het donker is.

Ik vond het altijd belangrijk om dat advies ernstig te nemen, maar soms zijn er zo’n momenten wanneer je het vergeet of het eventjes negeert.

Men gaat er altijd van uit: “Mij overkomt het niet!”, en dat is natuurlijk het domste wat je kunt denken.

De 20-jarige studente Jordan Dinsmore was bijna thuis toen ze ’s nachts naar huis wandelde, toen drie mannen haar langs achteren aanvielen. Gelukkig had Jordan altijd goed geluisterd naar het advies van haar moeder wat ze moet doen in zo’n situatie, en dus kon ze ontsnappen…

De 20-jarige Morgan was onderweg naar huis toen ze langs drie mannen werd aangevallen toen ze thuiskwam. Ze stonden haar aan haar appartement op te wachten. Ze bedreigden haar niet alleen met een pistool, maar eisten ook haar bankkaart en andere waardevolle spullen. Ook moest ze haar wagen starten.

Het leek hopeloos. Tot Jordan dacht aan haar moeder.

De overvallers waren gewapend en eisten dat Jordan de drie mannen vervoerde, want niemand van hen kon in auto rijden.

Lees ook  Nieuwe gruwelijke horrorfilm op Netflix zorgt dus echt voor nachtmerries:

“Wat zou mama doen?’
Met een pistool op haar gericht had Jordan geen andere keus dan te doen wat ze eisten. Het was toen ze aan een tankstation stonden om bij te tanken, dat ze een plan bedacht om te ontsnappen.

“Ze zeiden dat ze seks zouden hebben met minstens een van hen,” vertelde Joran aan ABCNews 4. Ze hoorde de stem van haar moeder in haar hoofd en wist meteen wat ze moest doen.

Ze herinnerde zich namelijk dat haar moeder haar had verteld hoe ze zelf bijna werd verkracht maar dat ze dit heeft kunnen vermijden. En dat gebruikte ze als inspiratie.

“Mijn moeder vertelde me altijd, dat ze me nooit mochten pakken wanneer ik helemaal alleen was, want dan is er niemand om je te helpen, geen hoop dat een voorbijganger je ziet, en je geen idee hebt hoe je kunt ontsnappen,” vertelde Jordan.

Maar veel opties had ze niet. Ofwel zou ze verder rijden ofwel eruit springen terwijl de wagen in beweging was.

Lees ook  Temptation-Megan rent in zwarte onderbroek door Tenerife

Sprong van hoop
Zonder tijd om na te denken opende Jordan het portier en sprong ze eruit terwijl de wagen aan het rijden was.

“Ik dacht bij mezelf, ‘doe het, doe het, doe het,’ en het volgende dat ik me herinner is dat mijn handen het stuur vasthielden, dat ik de deur openmaakte en staarde naar de asfalt,” herinnert Dinsmore zich.

“Toen ik wakker werd, probeerde ik gewoon recht te staan.”

De 20-jarige studente schreeuwde vervolgens naar andere voorbijgangers, en de derde wagen die voorbijkwam stopte om haar te helpen.

“Ze zaten in een rijdende wagen, zonder chauffeur, en een 20-jarig meisje was slimmer geweest dan hen,” vertelde ze. “Ik wou dat ik hun gezicht kon zien op dat moment, ik werd geen slachtoffer zo.”

De politie arresteerde later twee tieners in verband met het incident.

Iedereen zou dit moeten lezen. Het is altijd belangrijk om een soort plan te hebben wanneer je in zo’n situatie verkeert.

Deel dit met alle anderen!

Heel Nederland in de ban van 11-jarige Holland’s Got Talent-kandidaat.

Lucas doodgeslagen na opmerking over broodje, zes jaar cel voor dader