in

3 leden uit dezelfde familie sterven aan coronavirus – laten we onze steun tonen

Het coronavirus blijft zich over de hele wereld verspreiden. Iedereen wordt aangemoedigd om thuis te blijven en veel steden in Nederland worden in lockdown gezet.

Zoals velen al weten, lopen ouderen en mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem het grootste risico tijdens de voortdurende pandemie.

Maar het virus treft alle leeftijdsgroepen en helaas wordt er vanuit de hele wereld melding gemaakt van tragische sterfgevallen.

Nu krijgt een ongelooflijke familiedrama veel aandacht in de media en het lezen hiervan heeft mijn hart gebroken.

Het begon allemaal toen Rita Fusco-Jackson, een 55-jarige godsdienstleraar, vrijdag overleed en het tweede slachtoffer van het coronavirus in New Jersey werd.

Een Facebook-post van de Co-Cathedraal van St. Robert Ballarmine in Freehold, New Jersey noemde haar en vroeg het publiek om steun.

Temptation Elke en Angela zijn nu beiden single en dat laten ze graag merken de (foto’s)

“Ik vraag dat elk lid van de parochie zich alstublieft de Fusco-Jackson familie herinnert in hun gebeden als ze omgaan met het verlies van Rita en voor allen die zijn beïnvloed door COVID-19 hier in de parochie en in de hele natie,” las de post.

Helaas zou de Fusco-familie nog meer tragedie ondergaan.

Op woensdag hebben twee familieleden van Rita naar verluidt het leven verloren aan de ziekte.

Grace Fusco, 73, Rita’s moeder stierf woensdagavond in een ziekenhuis.

Volgens The New York Times was Grace de matriarch van de grote Fusco-familie. Ze was onder andere de moeder van 11 kinderen.

In deze outfit mag Miljuschka Witzenhausen best onze zuster zijn!

Grace stierf zonder ooit te weten dat haar oudste dochter voor haar dood was. En alsof dat nog niet genoeg is, is Grace’s oudste zoon, Carmine, deze week woensdag ook overleden. Hij stierf in een ziekenhuis in Pennsylvania.

“Dit is verschrikkelijk voor ons allemaal.” Fusco-Jackson’s zus, Elizabeth Fusco, had het NJ.com verteld na de eerste dood van de familie.

“Onze harten zijn gebroken over het verlies van onze zus, Rita. We hebben gewoon hulp nodig om onze familieleden te redden met levensreddende medicijnen. ”

Vijf familieleden blijven in het CentraState Medical Center in Freehold, waar Rita Fusco-Jackson stierf. Vier zijn in kritieke toestand, en één is in stabiele toestand.

Meisje (13) in supermarkt verpletterd door hamsteraars tijdens stormloop op wc-papier.

88 jarige opa sterft aan coronavirus – zoon had slechts 15 minuten om vaarwel te zeggen