in

3-jarige kankerpatiënt zwaait iedere week naar de vuilnisman. Dan besluiten deze lieve mannen iets geweldigs voor haar en het gezin te doen!

Voor de vuilnismannen Brandon en Taylor is één bepaalde rit die ze wekelijke maken wel heel bijzonder. Iedere week begroeten ze de Evenson familie en hun drie dochters Grace, Rose en Sophia. Elke week wachten de drie meiden de mannen op om eens flink naar ze te zwaaien.

Iedere week leek de band sterker te worden tussen de mannen en het gezin. Afgelopen Halloween kwamen ze zelfs snoepjes brengen naar de meiden! Maar slechts een paar weken laten moest de familie Brandon en Taylor laten weten dat Rose hun niet langer zou kunnen uitzwaaien.. Ze was vastgesteld met stadium 4 nierkanker en moest onmiddellijk chemotherapie ondergaan.

Lees ook  Sjors vreest voor zijn leven. Het kan ieder moment gebeuren

De mannen wisten niet wat ze hoorde, dus besloten ze tijdens verschillende feestdagen cadeautjes naar de meiden te brengen. Ook boden ze de ouders van de meiden een jaar gratis vuilnis ophaaldienst aan.

“Toen ze dat deden was het vlak nadat we de diagnose van Rose kregen. Deze kleine gebaren zorgen ervoor dat we als gezin ons gewaardeerd voelen door anderen. Het voelt alsof we dit gevecht niet alleen aan hoeven gaan.”

Lees ook  Man verkr*cht 1-jarig meisje tot de Dood – nu wordt de wereld bewogen door de krachtige boodschap van de dokter

Momenteel ondergaat Rose chemotherapie. Toch zullen haar doktersafspraken waarschijnlijk naar een andere dag verplaatst worden omdat ze graag weer naar haar vrienden wil zwaaien iedere donderdag!

Deze kleine jongen weet niet welk drama hem te wachten staan. Wat er met zijn moeder gebeurt is een nachtmerrie

Hij liep 2 uur door de sneeuw voor een sollicitatie. En toen veranderde een ontmoeting zijn leven voorgoed.