in

3-jarig meisje werd door haar ouders met 40 gebroken botten achtergelaten. Nu is ze gelukkig geadopteerd door een liefdevolle familie

Een klein meisje dat door haar biologische ouders als baby vreselijk mishandeld werd, is nu geadopteerd door een nieuwe familie. Faith Mason, in 2013 Baby Faith genoemd, werd in het zuidoosten van Texas met zo’n zware verwondingen aangetroffen dat de politie het vergeleek met een val van twee verdiepingen. Nu, drie jaar later, revalideert Faith nog altijd, maar werd ze op 10 maart officieel geadopteerd.

Faith werd indertijd door haar moeder Christine Johnson naar het ziekenhuis gebracht. Een spoedverpleegster deed uiteindelijk aangifte van de mishandeling en noemde dit het zwaarste geval van kindermishandeling dat ze ooit gezien had. De dokters stelden vast dat ze meer dan 40 gebroken botten en breuken had, waaronder twee gebroken armen, twee gebroken benen, een gebroken nek en een schouder uit de kom.

Lees ook  Mission: impossible, man kaapt helikopter om zijn echtgenote te bevrijden uit vrouwengevangenis

Ze zeiden dat de breuken, op het ogenblik dat het meisje onderzocht werd, al minstens drie weken oud waren.

Haar verwondingen waren zo uitgebreid dat een speciaal team van kinderartsen diende overgevlogen te worden. Haar biologische ouders, Christine Johnson en Darrell Mason werden beiden aangeklaagd wegens kindermishandeling.

Johnson werd in 2015 schuldig bevonden en veroordeeld tot 65 jaar gevangenisstraf. Vader Darrell Mason gooide het op een akkoordje met het Openbaar Ministerie en kreeg 25 jaar gevangenisstraf wegens schuldig verzuim.

Lees ook  7x deze fouten kun je maken bij het wassen van je beha

DEEL dit bericht als ook jij blij bent dat Faith eindelijk een liefdevolle familie gevonden heeft!

Zijn vrouw verlaat hem en hun baby – zijn brief aan alleenstaande vaders is een inspiratie voor velen

De vrouw staat voor een vuurpeloton en weigert een blinddoek. Maar wat ze dan doet is nog verbazingwekkender