in

27-jarige weigert te werken en wil een uitkering – De reden waarom verbijstert mensen

De 27-jarige Nim Murphy stopte met haar baan als stage crew member voor artiesten op tournee en zegt dat ze niet meer kan werken tenzij ze plastische chirurgie krijgt. Omdat ze de operatie zelf niet kan betalen, wil ze wel een uitkering, waar ze naar eigen zeggen het recht op heeft.

De staat wilde haar wens niet ingewilligen en de zaak heeft nu veel aandacht gekregen in de media en mensen woedend gemaakt. De reden? Ze wil dat ze betalen voor haar borstverkleining.

Het werken bij de opbouw voor concerten en festivals omvat veel fysiek werk, en voor de 27-jarige Nim Murphy uit Australië werd het te belastend vanwege haar grote borsten. Nim zei dat de spanning van haar dubbele H-borsten ervoor zorgde dat haar rug en nek pijn deed. Ze had ook vaak migraine.

“Ongeveer twee en een half jaar geleden moest ik me ziek melden omdat ik uit de voordeur stapte en begon te braken in mijn voortuin, vanwege de pijn en dus moest ik stoppen met werken”, vertelt Nim Daily Mail.

Kan de operatie niet betalen
Uiteindelijk werd de last te zwaar en Nim stopte met haar baan vanwege de pijn veroorzaakt door haar borsten. Ze wilde een borstverkleining, maar omdat ze geen ziekteverzekering had, kon ze het zich niet veroorloven om ervoor te betalen. Het was alleen mogelijk als de staat het financierde.

Moet jaren wachten
Haar aanvraag voor borstverkleining werd afgewezen. Haar zaak werd niet als dringend noodzakelijk beschouwd. Maar volgens Nim en haar partner veroorzaken haar borsten zulke ernstige hoofdpijn dat het elke dag van haar leven beïnvloedt.

“Ik kan niet werken, ik kan niet goed trainen, ik kan de meeste dingen niet”, zegt Nim.

Nim zal nu moeten wachten op een operatie zoals vele anderen, maar de wachtlijst is zo lang dat het enkele jaren kan duren

Natalie (37) Eet paar happen gebakken kip en 36 uur later is ze dood

Beelden opgedoken van de No Surrender-baas Henk Kuipers die tegen de vlakte geslagen wordt!