in

27-jarige vrouw trouwde met vader van beste vriendin 2 keer zo oud als zij. Nu is ze haar stiefmoeder.

Een 27-jarige vrouw trouwde met de vader van haar beste vriendin, die twee keer zo oud is als zij.

Taylor (27) en Kern Lehman (52) leerden elkaar kennen via de dochter van Kern, Amanda (30). Het was liefde op het eerste gezicht.

“Ik vond hem erg knap”, zei Taylor uit Phoenix in de VS. “Toen we elkaar leerden kennen, werkte ik voor de dochter van Kern, die mijn beste vriendin was en op dat moment was hij getrouwd. Ik had ook een relatie.”

Aanvankelijk had Taylor haar bedenkingen over een relatie met de vader van haar beste vriendin, maar ze zegt dat ze er zich na verloop van tijd over kon zetten. Het koppel trouwde in mei.

Lees ook  Nepverpleger haalde eerder het nieuws met heldenacties

“In het begin waren mijn ouders een beetje bezorgd, mijn moeder was overstuur dat hij de vader van mijn beste vriendin was, maar ze weten dat ik altijd uitging met oudere mannen”, zei ze. Nu keuren Amanda en hun families het huwelijk helemaal goed.

Vreemden merkten het leeftijdsverschil van 25 jaar op. Toen ze hun huis aankochten, zei de notaris: “Je dochter kan hier tekenen.”

Maar dat lijkt Taylor niet te deren. Ze vergelijkt haar relatie met die van Catherina Zeta-Jones en Michael Douglas die een gelijkaardig leeftijdsverschil hebben.

Ze beseffen dat de kans groot is dat Kern eerst zal overlijden.

“We zaten samen met een testament- en erfenisadvocaat, en dat is iets waar veel vrouwen in de 20 niet mee te maken krijgen en dat is best hard”, zei Taylor. “Maar wie weet wat er zal gebeuren. Morgen is niet gegarandeerd. Ik zou eerst kunnen gaan in een gestoord ongeval of zo.”

Lees ook  Vader Wesley Sneijder ernstig ziek: ‘We hebben het momenteel erg zwaar…’

En ze hebben geen plannen om samen kinderen te krijgen.

Kern zegt dat mensen hen niet op hun leeftijdsverschil zouden mogen beoordelen.

“Als het je gelukkig maakt en het klikt, zijn het niemands zaken en als mensen je willen veroordelen, mogen ze naar de hel lopen”, zei hij. “Laat hen in hun glazen huizen.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN!

Zó ziet de jongere broer van Marco Borsato eruit

Man ziet 23 vrachtwagens geparkeerd onder een brug, dan beseft hij dat ze een leven redden.