in

23-jarige neemt furieus wraak op ontrouw vriendje. Dan ziet ze haar pijnlijke vergissing in…

Zoals dit verhaal uit China aantoont, kan jaloezie sommige mensen tot waanzin drijven. De 23-jarige Li Tan wachtte op haar verjaardag thuis op haar vriendje De Wu. Maar de 24-jarige komt niet op het afgesproken tijdstip opdagen. Naarmate de minuten verstrijken, wordt de jongedame alsmaar razender. Ze is er rotsvast van overtuigd dat haar vriendje haar bedriegt met een andere vrouw! Dus stormt ze de eerste beste winkel binnen en koopt er 30 maandverbanden – die ze allemaal op de gehuurde auto van het vermeende overspelige vriendje plakt!

Lees ook  Chinees Nieuwjaar vergroot kans dat mysterieus virus naar Europa komt

Nog steeds woedend post Li Tan een foto van haar werk op het internet en schrijft: “Dat klopt, ik heb dit gedaan!” Een uur later kwam haar vriendje toch opdagen, maar er wachtte hem een onweersbui. De Wu is zich echter van geen kwaad bewust. Hij bracht zijn tijd helemaal niet door in de armen van een andere vrouw, maar was een verrassingsfeestje voor haar aan het voorbereiden! “Ik liet haar de reservatie van het restaurant zien en zei haar dat al haar vrienden haar daar zaten op te wachten”, zei de 24-jarige jongen.

Lees ook  Louisa deelt kiekjes hoe zij en Rowan er vroeger uitzagen

De “bewijslast” kan de vriendin alsnog overtuigen en ze trokken alsnog naar het verjaardagsfeestje – maar niet in het voertuig dat met 30 maandverbanden versierd werd. “Ik denk niet dat iemand de auto in de nabije toekomst nog zal huren”, glimlachte De Wu.

Haar moeder sloeg haar, bond haar vast en liet haar zelfs achter in het bos. Toch verzorgde Louise haar toen ze bejaard werd

Mama legt baby in bed en hoort luide “dreun.” Na tragische vergissing deelt ze nu haar wanhopige waarschuwing.