in

21-jarige Samantha stapte niet in bij Uber, maar bij moordenaar

De 21-jarige Samantha Josephson kwam om het leven doordat ze vermoedelijk in een verkeerde auto stapte nadat ze een Uber besteld had. Enkele uren later werd haar lichaam in een bos in South Carolina gevonden.

Verdachte
In de Verenigde Staten krijgt de moordzaak veel aandacht. De politie gaat ervan uit dat Samantha per ongeluk in een verkeerde auto is gestapt. De verdachte van de moord is een 24-jarige man en woont naar verluidt zo’n 150 kilometer van Columbia. De politie kon nog niets zeggen over een motief, maar wel is de man aangeklaagd voor ontvoering en moord.

Kind (5) komt onder rijdende grasmaaier en overlijdt

Allerlei gegevens
Tijdens een persconferentie vroeg de politie aan mensen in de stad om zich te melden als ze ooit een ervaring hebben gehad met chauffeurs die voorbijgangers proberen te “verleiden” om bij ze in te stappen. Het komt namelijk vaker voor dat nep-Ubers klanten oplichten.

Het bedrijf verstuurt na het bestellen van een auto, een foto van de bestuurder en het kenteken naar de klant en ze adviseren niet in te stappen als de informatie niet klopt.

Experts verbluft: drieling corona-positief, ouders niet

Het hele jaar door kerstfilms kijken is goed voor je gezondheid, zeggen experts

Wauw: dochters Adriana Lima lijken sprekend op hun moeder