in

2 mannen probeerden een 67-jarige man in het bos te beroven. De prijs die ze daarvoor moesten betalen was ronduit bitter

Een slechte planning leidt doorgaans niet tot een goed optreden. De would-be overvallen in dit verhaal heeft dat op de harde manier moeten leren. Hij en zijn vriend wilden iemand beroven met een speelgoedgeweer en een stok. Een aanvaller droeg een masker en benaderde een 67-jarige man in het park van Upper Darby in Pennsylvania.

De overvaller was begin de 20 en richtte het speelgoedgeweer op de man. De medeplichtige stond naast hem met een stok. Er volgde een kort fysiek contact tussen de schutter en de bejaarde man.

Lees ook  Mysterie opgelost van vrouw die met 200 filmsterren op de foto staat

Dan trok het slachtoffer een echt wapen en schoot de aanvaller recht in het hoofd. Hij stierf ter plaatse. Het slachtoffer had een wapenvergunning en heeft geen crimineel verleden. Hij werd na het incident met pijn in de borst naar het ziekenhuis overgebracht.

Hij zal helemaal herstellen. De medeplichtige sloeg op de vlucht en is nog steeds vermist. De oudere man zal niet vervolgd worden. De politie acht het duidelijk dat het hier om een geval van zelfverdediging ging.

Lees ook  Nieuw programma met Temptation Island-deelnemers op komst…

Bekijk de onderstaande video voor het verslag en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Verpleegster zit naast stervende oma, maar weet niet dat alles wat ze doet door iemand wordt opgenomen

Papa trekt de dekens van zijn slapende dochter af. Dan schreeuwt hij om hulp, als hij ziet wat er op het hoofd van het meisje zit