in

10 mensen die zoveel gewicht verloren dat hun leven erdoor transformeerde

Liefde kan heel veel verandering met zich meebrengen, niet alleen liefde van een andere man of vrouw maar voornamelijk heel veel liefde voor jezelf.

Het idee dat je het huidige leven niet meer wilt en het allemaal over een andere boeg wilt gooien om meer van jezelf te houden, laat zien hoe ontzettend sterk je bent en vooral hoe goed je voor jezelf bent!

Afvallen is een zware klus en iets waar we ons allemaal wel bezig houden, ons figuur en ons gewicht.

Lees ook  Vechten tot de dood was het lot van de stier – totdat hij deze man ontmoette!

Het is een strijd die we allemaal innerlijk voeren, de een meer dan de ander. Het is goed om te zien dat mensen die zich niet lekker in hun vel zitten de kracht verzamelen om een complete transformatie te ondergaan en zo veel gezonder en blijer door het leven gaan.

Afvallen kan tegenwoordig op veel verschillende manieren, maar welke manier je ook kiest, het blijft altijd een zware lastige strijd waar je tegen je eigen gevoel en verlangen moet vechten.

Lees ook  Dit is hoe een vrouw borstkanker Stadium 4 in 2 maanden versloeg zonder chemo

Wij hebben foto’s verzameld van mensen die zo’n sterke wil en mindset hadden die hun hele leven op eigen kracht compleet hebben getransformeerd! Kijk en huiver naar de kracht die in ons allemaal zit:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

9 dingen die je absoluut niet moet stofzuigen

Hoogzwangere verpleegster Mary (28) sterft aan coronavirus, baby gered