in

18 jaar oude hond belandt in het asiel, nadat zijn eigenaar overleed. Maar dan nadert er iemand op een motor het asiel

Een van de hartverscheurende nadelen van een grotere hond is dat ze doorgaans sneller ouder worden, en met een beetje geluk 11, 12, misschien 14 jaar oud worden. Maar deze puppy is duidelijk een product van het goede leven en heel veel liefde: deze grote windhond mix is wel 18 jaar oud.

Julep was erg overstuur toen ze onlangs naar een asiel werd gestuurd. Het was een onverwachte wending want ze had haar hele leven bij dezelfde eigenaar gewoond. Maar de reden was hartverscheurend, want haar geliefde eigenaar was overleden. De rest van de familie was gebroken en kon niet voor de hond zorgen.

Julep kwam terecht in het asiel van de Humane Rescue Alliance in Washington D.C. Ze is een van de oudste dieren ooit die ze daar opgevangen hebben.

Lees ook  Nieuw remedie tegen stress: de kantoorhond! Heb jij er al eentje?

De groep plaatste een advertentie op Facebook in de hoop dat de hond geadopteerd zou worden: “Ze heeft niet veel nodig. Gewoon een bank om op te slapen en een mens om van te houden.”

Een man genaamd Wayne Lerch was meteen geïnteresseerd toen hij de post zag. Nadat hij onlangs zijn 11-jarige pitbull Jasmine verloor, was hij op zoek naar een nieuwe, donzige gezel. Maar Lerch was slim. Hij kende de aantrekkingskracht van asielen – wie heeft in een asiel al eens niet de neiging gehad om alle honden te adopteren? Om een impulsieve adoptie te vermijden, stapte hij op zijn motorfiets om Julep te ontmoeten.

Lees ook  Deze vrouw redde een Pitbull, maar niemand waarschuwde haar voor de mogelijke gevolgen…

Maar zoals dat wel vaker het geval is, veranderde zijn kennismaking met haar alles. Hij vulde meteen de adoptiedocumenten in en snelde terug naar huis om zijn auto te gaan halen. Een maand nadat Julep in het asiel arriveerde, gingen ze samen met Lerch naar huis!

De puppy helpt hem ook het verlies van Jasmine te verwerken. “Zij helpt mij zoveel als ik haar gered heb”, zegt hij.

Bekijk de onderstaande, ontroerende video en DEEL dit bericht met iedereen die een hart voor honden heeft.

6 jongens, die de kist tijdens een begrafenis droegen, zeiden 5 woorden, die nu viraal gaan. En het is niet moeilijk te begrijpen waarom dat zo is

De 2 loyale honden weigeren van elkaars zijde te wijken, als hun eigenaar hen weggooit