in

17 jarige wilde zich helemaal zwart tatoeëren – 10 jaar later huilen kinderen als ze hem zien

De meesten van ons zijn tevreden met het feit dat ze een van de velen zijn en misschien eenbeetje in de menigte wegsmelten.

Maar sommige mensen zijn geobsedeerd met het opvallen en uniek zijn. Om dit te bereiken, ondergaan ze operaties en invasieve procedures om hun natuurlijke uiterlijk te veranderen.

Persoonlijk zou ik zoiets nooit doen, maar iedereen heeft het recht om zelf te kiezen, dus respecteer ik mensen die hun eigen weg gaan.

Maar wanneer de wens van mensen om uniek te zijn in obsessies veranderen wordt het ongezond.

Eli Ink is 27 jaar oud en woont in Brighton, Verenigd Koninkrijk. Hij werkt als een tattoo artist, en voor de laatste 10 jaar, heeft hij zijn lichaam aangepast en zijn hele lichaam bedekt met tatoeages, meldt de Daily Mail. Tegenwoordig is bijna elke centimeter van zijn lichaam bedekt met inkt.

Geïnspireerd door Picasso
Hij is buitengewoon geïnteresseerd in verschillende kunstvormen en noemt Picasso zijn grootste inspiratie, zelfs als het gaat om zijn persoonlijke transformatie.

Lees ook  Als ze een hond uit een bloedhete auto proberen te redden, komt de eigenaar van het beest eraan en zegt hij dit…

“Body art was gewoon een natuurlijke stap voor mij”, vertelt Eli Ink aan de Daily Mail. Hij onthult dat het zijn streven is om eruit te zien als een abstract personage uit een van Picasso’s schilderijen.

“Naar mijn mening ben ik de enige persoon die mijn transitie goed kan begrijpen.”

Hij heeft zichzelf de afgelopen tien jaar getransformeerd, inclusief het tatoeëren van zijn huid met verschillende lagen inkt.

Hij heeft ook de binnenkant van zijn mond getatoeëerd en zijn ogen zwart geverfd. De 27-jarige heeft ook stretchers in zijn neus en onder zijn onderlip geïmplanteerd.

“Zal nooit af zijn”
Hij heeft een extreme transformatie ondergaan, maar hij is nog steeds niet klaar.

“Ik zal nooit klaar zijn. Het zal me de rest van mijn leven kosten om mijn studie af te maken, maar ik wijd de rest van mijn leven aan het aanpassen van het lichaam en het perfectioneren van mijn werk, ” zei hij.

Lees ook  Hij doodde haar kinderen, maar toch willen ze zijn hand vasthouden. Dit koppel kiest voor de verzoening.

Eli voordat hij aan zijn transformatie begon
Eli zei dat hij complimenten altijd waardeert, maar de vele negatieve reacties raakt hem niet meer. Dit ondanks dat hij er zo anders en buitengewoon uitziet dat kinderen begonnen te huilen als ze hem zagen.

“Het leukste is altijd mooie complimenten, van tattoo-liefhebbers of gewoon voorbijgangers. Maar het ergste is altijd dat de oudere generatie op je neerkijkt en je een waardeloos gevoel probeert te geven. Maar dit is allemaal een state of mind. Ik let er niet meer op. ”

Zo zag Eli er vroeger uit:

Druk op de knop DELEN als je dit ook eenbeetje raar vind, of laat weten wat je van Eli’s unieke transformatie vindt!

Eerste beelden The Bachelorette met pikante Gaby Blaaser

Wil (82) zit uit protest dagenlang voor deur van verpleeghuis: ‘Tot ik mijn man weer mag zien’