in

17-jarige moeder van 7 kinderen heeft er genoeg van. Ze vindt dat de overheid de rekening moet betalen.

Toen Pamela Villaruel uit Argentinië amper 14 jaar oud was, beviel ze van haar eerste kind, een zoon. Kort daarop werd ze door de vader van het kind in de steek gelaten. Maar het duurde niet lang vooraleer Pamela opnieuw zwanger was, ditmaal van een drieling.

De vader van de drieling sloeg haar geregeld, dus dwong haar familie hem om te vertrekken. Kort na de geboorte van haar drielingen raakte Pamela opnieuw zwanger.

Deze derde zwangerschap resulteerde opnieuw in drielingen. Omdat Pamela ofwel zwanger was, ofwel pas bevallen, werd ze gedwongen om bij haar ouders te wonen in Leones in de provincie Cordoba in Argentinië. Zij en haar kinderen woonden in de woonkamer die tot een slaapkamer werd omgevormd.

Lees ook  Wie moet dit hebben?! Pantoffels met ingebouwde verwarming voor de echte koukleum

De moeder van Pamela, Magdalena, helpt haar om voor de zeven baby’s te zorgen. Ze hebben slechts een mager gezinsinkomen. Magdalena werkt lange uren als schoonmaakster om de grote familie te onderhouden.

Magdalena wist dat de gezondheid van haar dochter niet nog een zwangerschap zou kunnen verdragen, en op de leeftijd van amper 16 wilde ze niet dat haar dochter voor nog meer dan zeven baby’s zou moeten zorgen. Pamela stemde in om haar eileiders te laten knippen, maar dat konden ze niet betalen.

Lees ook  Dronken arts maakt fatale fout bij keizersnede

Magdalena vroeg de overheid om hulp. Maar de overheid weigerde om de ingreep te betalen met het argument dat de ingreep bij een minderjarige niet kan uitgevoerd worden, zelfs als die minderjarige al bevallen is.

Zou de overheid hier een uitzondering moeten maken?

 

Na decennia toont de 98-jarige wat hij voor iedereen verborgen had gehouden. De hele wereld is met verstomming geslagen.

Wreed koppel aangeklaagd voor het zwaar uithongeren van een vijfjarige die nog amper 15 kg woog.