in

16-jarige zit gevangen in bestelwagen en doet wanhopige noodoproep – zijn laatste boodschap aan mama is hartverscheurend.

Toen de 16-jarige Kyle Plush gevangen zat tussen twee zetels in zijn Honda Odyssey bestelwagen, probeerde hij wanhopig naar de hulpdiensten te bellen om zijn leven te redden. Met zijn armen geklemd, gebruikte Kyle de stemherkenning van zijn telefoon in een wanhopige poging om de hulpdiensten van zijn locatie op de hoogte te brengen.

Maar noch Kyle noch de operator konden elkaar goed verstaan, en dus waren de kansen dat ze hem levend zouden vinden beperkt. Dan liet hij een hartverscheurend afscheid voor zijn moeder achter in het geval dat hij niet op tijd gevonden zou worden …

In een reeks telefoontjes vrijgegeven door de politie van Cincinnati wordt gehoord hoe de 16-jarige Kyle Plush smeekt om hem te helpen. Hij werd later dood aangetroffen, geklemd tussen de zetels van zijn bestelwagen. De politie kon hem niet tijdig lokaliseren.

Kyle deed zijn eerste telefoontje donderdag iets na 15 u.

Lees ook  4-jarige verdwijnt voorgoed van huis – 25 jaar later komt er een man aan de deur en is de familie in tranen

“Help, help, help, ik zit gevangen in mijn bestelwagen op de parking van Seven Hills. Help, ik heb hulp nodig”, schreeuwde hij.

De jongen zou een tenniswedstrijd bijwonen aan de Seven Hills School. De transcriptie van zijn laatste oproep gaat als volgt:

Operator: Waar ben je?
Kyle: Ik kan je niet horen, ik heb dringend hulp nodig.
Operator: Wat is het adres?
Kyle: Help, help, help, ik kan je niet horen.
Operator: Waar ben je?
Kyle: Als er niet snel iemand komt, zal ik sterven.

De operator vertelde de politie van Hamilton County: “Het was echt moeilijk om te horen. Het was een erg vreemd telefoontje.”

Na het eerste telefoontje werd er een zoektocht op touw gezet. Maar blijkbaar waren er verschillende parkings aan de school, wat de opdracht bemoeilijkte.

De operator probeerde Kyle opnieuw te bellen, alleen om op de voicemail terecht te komen. Toen Kyle eindelijk antwoordde, was zijn stem erg hees: “Dit is geen grap, dit is geen grap. Ik zit gevangen in een gouden Honda Odyssey bestelwagen”, zei hij. “Ik heb wellicht niet veel tijd meer. Zeg mijn mama dat ik van haar hou als ik sterf.”

Lees ook  WOW: ze drinkt een maand lang niks anders dan water en DIT is wat er gebeurt! Dit moet iedereen een maand doen!

Later die avond gaf de moeder van Kyle haar zoon als vermist op. “Mijn zoon is niet van school thuisgekomen en we dachten dat hij naar een tenniswedstrijd was”, zei ze.

Zijn vader gebruikte dan een satellietlocatie app die hem naar de juiste parking leidde. Om 21 u kreeg de noodcentrale een nieuw telefoontje, ditmaal om te zeggen dat Kyle gevonden was.

De autopsie wees uit dat Kyle gestorven was door verstikking als gevolg van druk op de borstkas.

Wat een droevig verhaal. Onze harten gaan in deze moeilijke tijden uit naar de familie en de vrienden van Kyle.

Maak kennis met de man die al meer dan 60 jaar in deze machine opgesloten zit.

Papa en dokter beiden sprakeloos wanneer mama bevalt van blanke, blondharige baby.