in

14-jarige doet zelfmoordpoging op school in Oosterhout: OUDERS ENORM GESCHROKKEN

Een 14-jarig meisje heeft maandagochtend een poging tot zelfmoord gedaan op het Hanze College in Oosterhout. De Bredase puber slikte een trits pillen na aanhoudend pestgedrag van een aantal medescholieren. Haar ouders zijn geschrokken. De ouders van het meisje zijn woedend op de schoolbestuur.

,,Die weet al maanden dat dit speelt, kent de namen van de pesters, maar doet niets”, verwijt de vader Sjef van Esch.

Moeder Wendy is zo geraakt door de zelfmoordpoging van haar dochter dat ze een emotionele post op Facebook plaatste. Die landde als een bom. Haar bericht wordt massaal gedeeld. Dat zijn dochter op maandagochtend pillen zou slikken, heeft vader Sjef niet zien aankomen.

Lees ook  De verpleegster werd altijd gerespecteerd. Tot ze op een dag in haar schort gezien werd.

En ook zijn vrouw Wendy niet.  Volgens haar uit hun dochter zich niet zo makkelijk.” Hij kreeg maandag een telefoontje van school dat er iets mis was. ,,De ambulance is een half uur met haar bezig geweest. Gelukkig had ze de verkeerde pillen geslikt.”

Het slachtoffer stapte na de zomervakantie het Hanze College binnen. ,,Ze zat aanvankelijk bij een groepje meisjes dat een ander meisje pestte. Daar kregen we een telefoontje van school over”, vertelt vader Sjef.

Lees ook  André Hazes dacht dat zoon bij geboorte stierf: ‘De kamer was doodstil’

Die zorgde er voor dat zijn dochter daar mee stopte. ,,Ze werd daarna zelfs vriendinnen met dat gepeste meisje.” Maar het gevolg was ook dat het pestende groepje meiden ineens twee doelwitten had. Eerst vooral via social media. Later werd er gescholden en geslagen. ‘Kankerhoer’ kreeg zij onder meer te horen. ,,Ze is geslagen, haar banden laten ze leeg lopen, ze verzuimt daardoor heel veel.”

Ze gaat niet meer terug naar die school. Ik hoor van steeds meer mensen dat er kinderen worden gepest.”

Deze vrouw woog maar liefst 453 kilo en kon haar bed niet verlaten, maar moet je haar NU zien!

Een kind uit het vierde klasje schrijft een opstelletje over b*rsten. De lerares liet haar rode balpen van het lachen uit haar handen vallen.